fa 4 anys

Nova etapa de l’Alerta

Us volem anunciar els canvis de l’Alerta al seu futur immediat, entra i mira què hem preparat

Us volem anunciar els canvis de l’Alerta al seu futur immediat, entra i mira què hem preparat

Avui ens alegra anunciar diversos canvis en el funcionament de l’Alerta, que s’expandeix i es diversifica. Tot per oferir-vos informació de manera voluntària, el més ràpid possible i de forma contrastada i veraç. Però abans d’explicar-vos el que vindrà cal veure d’on venim:

L’Alerta ha evolucionat diverses vegades durant la seva vida: des d’un canal de WhatsApp amb pocs centenars de persones a canal d’avisos referent de l’octubre republicà. Quan el canal se’ns va quedar petit vam decidir començar un web per poder oferir la informació d’una manera més ordenada.

Amb el web vam fer un salt de qualitat encara més gran sobretot amb els mapes interactius que han fet servir els principals mitjans de comunicació catalans i les organitzacions i plataformes independentistes. Hem acumulat cinc milions de visites anuals al web.

I de la necessitat de poder pagar les diverses despeses que generava el web, el servidor i diversos serveis vam començar una campanya de micromecenatge. Ens alegra poder dir que ja comptem amb més de cinquanta mecenes als qui agraïm de tot cor la seva col·laboració.

Estem optant a una de les beques que ofereix la plataforma i lluitarem per aconseguir-la! Ens podeu donar suport fent-vos mecenes fent clic aquí. Sembla que siguin pocs diners però ens ajudaran molt a seguir la nostra tasca.

Ara que amb la vostra ajuda s’ha estabilitzat la situació del servidor, hem decidit fer un pas endavant. Volem tornar a oferir-vos notícies, generar debat, enquestes i opinions. Volem que l’Alerta no només sigui un lloc on informar-se, també volem que sigui un espai on expressar i debatre idees.

Per això ara us estem oferint notícies d’actualitat a través del nostre canal secundari (us hi podeu unir aquí) deixant el principal per les notícies i alertes més importants. Després d’unes setmanes de silenci on estàvem preparant tota aquesta nova secció de notícies tornaran les enquestes i opinions on ens encantava la vostra gran participació.

Si veiem que la secció de notícies té una bona rebuda, tenim preparades altres coses que anirem incorporant poc a poc, pas a pas. Ho volem fer lent per assegurar estar oferint el millor i de la millor manera possible per a tots vosaltres.

Aquest és un pas molt gros per l’Alerta i esperem que ens hi acompanyeu, sense tots els nostres subscriptors no som res ni la nostra tasca té sentit. Cuideu-vos molt!

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments