fa 4 anys

Com fer-se subscriptor de l’Alerta

Els administradors de l’Alerta t’agraïm enormement l’interès i la teva predisposició per ajudar-nos a poder continuar funcionant i aportant de forma totalment voluntària el nostre granet de sorra. Gràcies a tots els subscriptors de l’Alerta podem seguir la tasca que vam iniciar l’octubre republicà del 2017. FES-TE SUBSCRIPTOR FENT CLIC AQUÍ Estem orgullosos de fer […]

Els administradors de l’Alerta t’agraïm enormement l’interès i la teva predisposició per ajudar-nos a poder continuar funcionant i aportant de forma totalment voluntària el nostre granet de sorra. Gràcies a tots els subscriptors de l’Alerta podem seguir la tasca que vam iniciar l’octubre republicà del 2017. FES-TE SUBSCRIPTOR FENT CLIC AQUÍ Estem orgullosos de fer […]

Els administradors de l’Alerta t’agraïm enormement l’interès i la teva predisposició per ajudar-nos a poder continuar funcionant i aportant de forma totalment voluntària el nostre granet de sorra. Gràcies a tots els subscriptors de l’Alerta podem seguir la tasca que vam iniciar l’octubre republicà del 2017.

FES-TE SUBSCRIPTOR FENT CLIC AQUÍ

Estem orgullosos de fer tres anys com un dels canals de referència per informar-se sobre el que passa en el dia a dia del procés. També per saber què passa al moment a les diferents mobilitzacions, concentracions i manifestacions que s’han organitzat des del moviment independentista català.

L’Alerta Canal està formada per un grup de persones que de manera voluntària intenta oferir un canal d’informació immediata. Ja fa més de dos anys que vam decidir millorar la nostra qualitat i capacitat d’informar obrint aquest web que ja ha superat els cinc milions de visites.

Volem oferir contingut que no trobaràs a cap altre lloc

La majoria de visitants venen per informar-se a través dels nostres mapes interactius que han fet servir els grans mitjans de comunicació catalans, les entitats i organitzacions independentistes.

Per poder suportar la pujada de visites vam haver d’ampliar les capacitats del servidor, amb el conseqüent augment de preu mensual. Ara ens trobem que els ingressos de la publicitat que genera el web no són suficients per afrontar les despeses.

Per això vam deixar que decidissiu quina era la millor via de finançament i la majoria es va decantar per la fórmula del crowdfunding a través del portal l’Aixeta.

Què és el crowdfunding?

És una nova manera de finançar projectes sense haver de dependre dels grans capitals. Són les persones que, a través de petites aportacions, aconsegueixen fer realitat projectes ben diversos: des d’horts urbans a rellotges intel·ligents. Hem triat l’Aixeta perquè és l’única plataforma d’aquest tipus feta a Catalunya i en català.

T’animem a fer-te subscriptor! En menys d’un minut i pel preu d’un cafè ens pots ajudar a mantenir viva l’Alerta. Els passos són molt senzills i completament segurs. Només has de fer clic a l’enllaç següent:

FES-TE SUBSCRIPTOR FENT CLIC AQUÍ

Tens dubtes de com subscriure’t? Aquí trobaràs instruccions detallades amb imatges clares de com completar aquest senzill procés!

Com fer-se subscriptor de l’Alerta pas a pas

Pas 1: Primer de tot accedim al web de l’Aixeta fent clic aquí. Allà podrem escollir l’aportació que es vol fer fent clic al botó “Subscriu-me!”: bàsica (2€), mitjana (6€) o alta (12€).

Pas 2: Inicieu sessió. En cas de no tenir compte premeu “Crea un compte” per fer-vos-en un de nou. Passeu directament al pas 4 si ja en teniu.

Pas 3: Introduir el vostre nom, correu electrònic i la contrasenya que desitgeu. Després només haureu d’acceptar les condicions d’ús fent clic a la caixeta de l’esquerra i us apareixerà un botó que posa “Següent” on haureu de clicar.

Pas 4: Introduir una targeta de crèdit o dèbit, seguit del mes i l’any de caducitat i acabant pel número de seguretat. Tota la informació que introduïu és completament segura. La passarel·la de pagament és feta per Stripe, una de les empreses més destacades en pagaments en línia.

Pas 5: Acceptar la subscripció. Si les dades de la targeta són correctes, aleshores només quedarà confirmar la subscripció fent clic a “Endavant!”

Pas 6: Compartir-ho a les xarxes socials. El Tsunami es fa gota a gota i una petita menció a les xarxes socials ens pot ajudar a fer que una de les vostres amistats també vulgui convertir-se en subscriptor de l’Alerta.

FES-TE SUBSCRIPTOR FENT CLIC AQUÍ

Perquè l’Aixeta?

Hem triat la plataforma de micromecenatge de l’Aixeta perquè és l’única d’aquest tipus feta íntegrament a Catalunya i en català. Es tracta d’una empresa petita al costat dels gegants Patreon o Kickstarter i tot i això cobra les mateixes comissions que ells. Per cada aportació que feu l’Aixeta se’n queda el 5% per autofinançar-se i 1,4% + 0,25€ de comissió per la passarel·la de pagament. Així doncs:

  • Per cada aportació de 2€ nosaltres rebrem 1,62€
  • Per cada aportació de 6€ nosaltres rebrem 5,36€
  • Per cada aportació de 12€ nosaltres rebrem 10,98€

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments