Anuncia’t a L’Alerta

L’Alerta posa tres espais publicitaris a disposició d’empreses, organitzacions i associacions que s’hi vulguin anunciar. Si esteu interessats envieu-nos un correu a info@lalertacanal.cat.

L’objectiu d’oferir aquests espais publicitaris és poder costejar el nostre servei de notícies d’última hora, que té un alt cost mensual.

Beneficis d’anunciar-te a l’Alerta

Podràs augmentar les visites al web del teu negoci i generar trànsit saludable que beneficiarà la visibilitat de la teva empresa. En tot moment podràs seguir les estadístiques de l’anunci.

Podràs crear una campanya ben dirigida gràcies al fet que la nostra audiència està perfectament identificada. T’ajudarem en tot el procés de creació de la campanya per aconseguir que tingui el millor rendiment.

També afegirem a la nostra pàgina de partners el perfil de la teva empresa amb una breu descripció del negoci i enllaços directes a les xarxes socials i al web corporatiu.

Tenim una bona audiència

Actualment tenim una mitjana de 6.000 visites diàries, unes 180.000 mensuals, i més de mig milió de visualitzacions mensuals d’anuncis.

Amb els anunciants podrem reactivar el nostre servei de notícies d’última hora. D’aquesta manera multiplicarem les visites i els teus anuncis guanyaran encara més visibilitat.

Busquem anunciants de llarga durada pel que oferirem ofertes si es contracten espais de forma trimestral, semestral o anual.

No perdis aquesta oportunitat!

Anunciat a l’Alerta per arribar a milers de persones cada dia. Només són tres espais publicitaris que s’assignaran als primers que els demanin així que no perdis aquesta oportunitat i envia’ns ara un correu a info@lalertacanal.cat.

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!