fa 4 anys

Bandera verda a les platges de Barcelona

Des de dijous hissava bandera vermella o groga a les platges de Barcelona pels nivells de bacteris de l’aigua.

Des de dijous hissava bandera vermella o groga a les platges de Barcelona pels nivells de bacteris de l’aigua.

Aquest diumenge al matí l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha realitzat novament els estudis analítics dels nivells de bacteris a l’aigua de les platges barcelonines. Els resultats han sigut favorables, i han permès l’obertura de les platges i hissar la bandera verda.

Dijous passat es va aixecar bandera vermella a deu platges de Barcelona per alts nivells de bacteris a l’aigua del mar que feien insegur el bany. Aquests nivells havien estat causats per les fortes pluges dels dies anteriors. L’ACA va anunciar que hi hauia bandera vermella fins almenys dilluns. Tot i així, avui ja s’ha recupertat la bandera verda a tot el litoral barceloní.

Els resultats definitius dels estudis dels nivells de l’aigua no els tindran fins dilluns o dimarts, però la prova de salinitat ha confirmat que no queden restes d’aigua dolça i per tant que el bany torna a ser segur.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments