fa 4 anys

Interior s’està coordinant amb les diferents autoritats locals per fer respectar el toc de queda.

A la reunió amb el conseller d’Interior, Miquel Samper, hi han participat més de 180 responsables de policies locals d’arreu del territori

A la reunió amb el conseller d’Interior, Miquel Samper, hi han participat més de 180 responsables de policies locals d’arreu del territori

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, va presidir ahir una reunió de coordinació amb les policies locals de Catalunya que ha servit per tractar com afrontar la situació després que s‘aprovés el confinament nocturn a Catalunya, reforçant al màxim la col·laboració entre els Mossos d’Esquadra i les policies locals.

El conseller ha volgut conèixer de primera mà la situació de les policies locals i ha aprofitat per posar en valor la rellevància de la seva tasca quotidiana en el manteniment de la seguretat ciutadana i, especialment, en els darrers mesos de pandèmia, en la feina de protecció de la ciutadania i de prevenció dels contagis.

Així mateix, s’ha acordat de mantenir un calendari de reunions mensuals amb totes les policies locals i de reunions més freqüents per regions policials, per tal d’intensificar la coordinació entre Mossos d’Esquadra i policies locals.

A la reunió, que s’ha fet de manera telemàtica, hi ha participat el director general d’Administració de Seguretat, Jordi Jardí; el director general de la Policia, Pere Ferrer; el comissari en cap de Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent; els caps de Mossos d’Esquadra de cada Regió Policial; més de 180 caps de policia local de tot el territori; i la Sub-directora de Coordinació de Policia de Catalunya, Begoña Curto.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments