fa 4 anys

Imprimeix la teva rosa de paper 3D

Munta una preciosa rosa de paper per celebrar aquesta diada de Sant Jordi confinada

Munta una preciosa rosa de paper per celebrar aquesta diada de Sant Jordi confinada

La web de Productes de la Terra regala un retallable de paper per muntar una rosa en tres dimensions. L’únic que necessites és tenir una impressora, en cas que no la tinguis pots calcar el dibuix posant un paper per sobre de la imatge a la pantalla i resseguir-la amb un bolígraf. Un cop tinguis el dibuix tan sols l’hauràs de retallar i enganxar seguint les senzilles instruccions.

Per obtenir el PDF només hauràs de comprar el producte (que té un cost zero) i te l’enviaran al teu correu electrònic. Per comprar el producte has de prémer l’enllaç que trobaràs més avall. Un cop a la web de Productes de la Terra prem el botó “Afegir a la cistella” i després a “Finalitzar la meva comanda”. Aleshores hauràs d’introduir les teves dades d’usuari i hauràs finalitzat la compra.

Aleshores rebràs un correu amb l’assumpte “El producte virtual que ha comprat està disponible per descarregar”, si no t’apareix a la safata d’entrada consulta la de Correu Brossa. Si fas clic al correu, veuràs que hi ha un enllaç sota el títol “PRODUCTE(S) DISPONIBLES ARA PER A LA DESCÀRREGA” amb el nom “rosa-sant-jordi.pdf“. En fer clic a sobre l’enllaç s’obrirà una nova pestanya amb el PDF de la rosa. Descarrega la rosa fent clic a l’enllaç següent:

DESCARREGA LA ROSA DE PAPER AQUÍ

Com muntar la rosa de paper 3D

Les instruccions de muntatge les podreu trobar al mateix PDF però us volem donar alguns consells útils per tenir la rosa de paper més bonica. Primer de tot, si no teniu impressora, us recomanem calcar el dibuix posant un paper a sobre de la pantalla de l’ordinador i resseguir els contorns amb un bolígraf.

Un cop tingueu el dibuix (calcat o imprès) us recomanem intentar calcar-lo a l’altra cara del paper per poder-lo pintar ales dues bandes abans de retallar-lo. Així no ens quedarà una rosa mig vermella, mig blanca. Aquí podeu fer servir tota la vostra creativitat per dotar la rosa dels colors que vulgueu. Trobareu 6 dibuixos dels pètals de la rosa, dos per fer les fulles de la tija i una pel calze.

Un cop la tingueu ben pintada per les dues cares arriba el torn de retallar cada figura. Sobretot tingueu cura a l’hora de tallar per poder distingir les peces, la rosa s’ha de muntar apilant els diferents pètals de l’1 al 6 essent l’1 la part inferior que anirà directament sobre el calze i la 6 la superior, que quedarà com la capa més interna (els números surten al PDF).

Ja tenim el material llest, és hora de muntar-la!

Ara que ja tenim les parts necessitem aconseguir una tija. Podem fer servir un escuradents, un filferro o una canyeta de beure. Podeu pintar o decorar la tija amb cinta aïllant verda per donar un aire més autèntic.

Ara només falta muntar la rosa: amb les estisores fem un petit tall d’obertura al centre de cada peça de pètals i al calze i els anem introduint per ordre a la tija. Primer el calze i després cada capa de pètals en l’ordre que ens marca el PDF. Un cop introduït donem forma a cada capa començant per la superior fins al calze. Podem fixar-lo a la tija amb una gota de cola.

Un cop completat la part superior de la rosa arriba el torn de culminar-la amb les fulles, que les podrem fixar a la tija amb unes gotetes de cola. Us animem a imprimir-ne vàries i fer un bon ram de roses de paper en 3D!

Si vols una rosa de debó

Si la rosa de paper en 3D no et convenç, pots intentar aconseguir una rosa de debò a través del nostre mapa que marca totes les floristeries que entreguen roses a domicili aquesta diada de Sant Jordi. Corre abans que s’acabin!

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments