fa 5 anys

Xina agafa aire a costa d’una dèbil Sud-Àfrica (0-1)

La Xina ha demostrat una faceta més ofensiva que l’altra dia contra les alemanyes, i és que des del minut 1 han sortit a buscar la victòria, per altra banda les jugadores sud-africanes han sortit a defensar i buscar la velocitat de les seves davanteres. Al començar el partit ja hem vist com les xineses […]

Al començar el partit ja hem vist com les xineses imposaven el seu joc i al minut 5 un córner ha permès penjar la pilota dins de l’àrea, que just quan anava ha rematar la jugadora xinesa ha aparegut el puny de la portera Kaylin Swart, per desviar la pilota.

Al minut 9 un altre córner a favor de les xineses, l’ha rematat Wang Shanshan però la rematada ha anat fora de la porteria.

Les jugadores xineses seguien atacant i al final la seva persistència, s’ha vist recompensada amb el gol al minut 40 quan Li Ying, a centrada de Zhang Rui, batia la portera del combinat sud-africà posant així l’1-0 al marcador.

Abans de que acabés la primera part les xineses n’han tingut una altra, un córner picat al minut 42 el rematava Wang Shanshan al primer pal, però la pilota va estavellar-se contra el travesser i la pilota no va creuar la línia de porta.

Yang Li celebrant el gol de la victòria. | Foto EFE

Així acabava la primera part amb selecció xinesa que buscava el gol i les sud-africanes defensant-se.

La segona part començava amb un primer avís per part de les Banyana Banyana, córner tret al cor de l’àrea que remata fora Noko Matlou.

Cap al final del partit, les jugadores africanes van estar apunt de marcar-se en pròpia porteria, Janine van Wyk va desviar una pilota que per sort va sortir per sobre la porteria al minut 84.

Al minut 85 una gran rematada de cap a la sortida d’un córner, la portera Kaylin Sward va haver de fer una gran intervenció per evitar el segon gol.

Ja en el minut 90 amb les sud-africanes bolcades a l’atac, Xina va tenir una ocasió molt clara, Yang Li sola davant la portera va xutar creuat però es va trobar amb immensa Kaylin Swart.

Les xineses buscaran contra Espanya el bitllet per octaus, mentre que les Banyana Banyana hauran de jugar contra Alemanya i creuar els dits.