fa 4 anys

Vox reclama aprofitar l’estat d’alarma per expulsar immigrants, suspendre indults i suprimir l’autonomia catalana

També proposen suspendre les obligacions tributàries i el pagament de tributs sobre els consums domèstics

També proposen suspendre les obligacions tributàries i el pagament de tributs sobre els consums domèstics

vox reclama aprofitar la pròrroga de l’estat d’alarma per expulsar immigrants, suspendre indults i suprimir l’autonomia de Catalunya. Aquestes són algunes de les propostes que el partit d’ultradreta fa a la mesura del govern espanyol, que es debatrà aquest dimecres al Congrés.

La formació defensa que les administracions autonòmiques han de conservar les seves competències en la gestió ordinària dels seus, excepte Catalunya, on “totes les competències seran assumides per l’autoritat competent definida”. A més, reclama mentre l’estat d’alarma tingui vigència els indults haurien de quedar en suspens i no se n’iniciaran de nous.

Pel què fa als immigrants, proposa que s’ampliï el termini de permanència als CIE dels estrangers irregulars mentre estigui vigent la mesura, fins i tot quan hagi acabat el termini inicial i que, quan acabi, se’ls expulsi de manera “immediata” de l’estat espanyol. D’altra banda, proposen també que, a banda dels establiments ara autoritzats, puguin obrir els dedicats a l’hostaleria i la restauració en carretera que estiguin destinats a prestar serveis als treballadors de l’àmbit logístic, del transport, sanitaris o forces de seguretat desplaçats.

També proposen suspendre les obligacions tributàries i el pagament de tributs sobre els consums domèstics

A més, reclamen que mentre hi hagi saturació del sistema sanitari, els estrangers que no siguin titulars d’un autorització per residir en territori espanyol puguin obtenir la prestació d’assistència previ pagament de la corresponent contraprestació o quota derivada de la subscripció d’un conveni especial. També demanen que es bonifiqui el 100% dels tributs sobre els consums domèstics de les famílies per reduir les despeses de les factures d’aigua, gas i electricitat i la suspensió de les obligacions tributàries i de Seguretat Social dels autònoms i petites i mitjanes empreses, entre d’altres.

Finalment, reclamen que un cop acabi l’estat d’alarma i en un termini màxim de 30 dies, el govern espanyol “respongui” davant del Congrés.


ACN Madrid

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments