fa 3 anys

Vox rebrà “el tercer boicot” en el que portem d’any.

El 3 de gener va ser a Sant Feliu de Llobregat, i el darrer divendres a Plaça Lesseps. Avui la convocatòria de rebuig es trasllada a Fabra i Puig.

El 3 de gener va ser a Sant Feliu de Llobregat, i el darrer divendres a Plaça Lesseps. Avui la convocatòria de rebuig es trasllada a Fabra i Puig.

Article i imatges per David Melero

Avui dilluns 10 de gener a les 16h fins les 20h de la tarda, el partit de VOX a Catalunya munta una paradeta a Barcelona per a recollir signatures transformables en vots, per a les eleccions vinents autonòmiques del 14 de febrer.

Convocatòria d'una carpa informativa de Vox, a Barcelona
Convocatòria d’una carpa informativa de Vox, a Barcelona

Com era d’esperar, la resposta veïnal i per part de grups oposats, independentistes i antifeixistes han convocat una concentració de resposta i de rebuig al partit d’ultradreta.

No és la primera vegada que passa.

El passat 3 de gener, el partit de VOX convocava una paradeta informativa també a Sant Feliu de Llobregat en un dels barris més marginals. Una secció d’Esquerra Republicana del Baix Llobregat i la plataforma Antifeixista de Sant Feliu s’hi van concentrar en resposta i a crits de “No passareu, feixistes”. Podeu veure’n imatges a les següents dues publicacions:

Tanmateix, el passat 8 de gener el partit d’ultradreta també muntava una paradeta informativa a Gràcia, a la Plaça de Lesseps. Varen començar a les 10h, i la resposta antifeixista no va tardar. A les 11 del matí les diferents plataformes antifeixistes, L’Heura Negra, el Casal Popular Tres Lliris i l’organització juvenil d’Arran Gràcia difonien una resposta contundent a les xarxes socials. No és la primera vegada que passa.

Al cap de poca estona, al voltant de les 12 del matí prop d’una cinquantena de persones s’agrupaven davant de la paradeta a la Plaça Lesseps sota les consignes de “Fora, feixistes, dels nostres barris”. Un cordó policial va haver de posar-se entremig per evitar qualsevol problemàtica. Aquí imatges completes:

A més, podem observar com aquell dia, un membre de la paradeta de VOX feia el símbol nazi durant l’acte.

Avui a les 17h a Fabra i Puig s’espera una forta assistència en rebuig a la paradeta. Diversos dispositius policials seran desplaçats per evitar-ne confrontacions. Veurem com acaba.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments