fa 4 anys

Vox, PP i C’s pressionen als Eurodiputats per extradir Puigdemont sense els tràmits pertinents

No és el primer cop que el Parlament Europeu intenta impulsar una reforma de les euroordres, però fins ara cap ha tingut èxit.

No és el primer cop que el Parlament Europeu intenta impulsar una reforma de les euroordres, però fins ara cap ha tingut èxit.

Els representants dels tres partits han demanat a la Comissió Europea que s’ampliï la llista de delictes que permeten l’extradició automàtica a la Unió Europea i consideren important la possibilitat d’incloure ¡ delictes contra l’ordre públic o la integritat constitucional.

L’informe de Javier Zarzalejos (PP) reclama que “es controli de manera efectiva els terminis de les euroordres arran del cas del president Carles Puigdemont. De moment, només s’està avaluant el funcionament i procediment de les euroordres de manera que no hi ha cap reforma en marxa.

A banda de Zarzalejos aquesta proposta també ha estat firmada per Maite Pagazaurtundúa (C’s) i Jorge Buxadé (Vox). La reforma es proposarà dilluns al Comitè de Llibertats Civils, Justícia i Interior. Allà, tots els eurodiputats podran debatre, manifestar el seu punt de vista i presentar objeccions. El text resultant serà només una recomanació i no un informe legislatiu ja que la Comissió Europea és l’única que pot engegar una reforma.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments