fa 6 anys

VOX adverteix: “Molt aviat hi haurà diputats de VOX al Parlament de Catalunya”

La direcció de VOX està convençuda que han arribat per quedar-se i que després del que ha passat en les eleccions andaluses “seran determinants a tot Espanya”. Així ho afirma el líder de la formació d’extrema dreta, Santiago Abascal, per a qui “els resultats de les andaluses pronostiquen un creixement de VOX a tot Espanya“. […]

La direcció de VOX està convençuda que han arribat per quedar-se i que després del que ha passat en les eleccions andaluses “seran determinants a tot Espanya”. Així ho afirma el líder de la formació d’extrema dreta, Santiago Abascal, per a qui “els resultats de les andaluses pronostiquen un creixement de VOX a tot Espanya“. […]

La direcció de VOX està convençuda que han arribat per quedar-se i que després del que ha passat en les eleccions andaluses “seran determinants a tot Espanya”. Així ho afirma el líder de la formació d’extrema dreta, Santiago Abascal, per a qui “els resultats de les andaluses pronostiquen un creixement de VOX a tot Espanya“. “L’estratègia del vot útil ha acabat”, segons el líder d’aquesta formació que adverteix: “Hem recollit moltíssims vots. No només de la dreta, també de l’esquerra. Som el partit dels indignats“.

“VOX ha arribat per quedar-se”

– SantiAgo abascal, líder de vox

La formació d’extrema dreta no ha decidit encara què farà davant l’escenari d’investidura i es mostra a l’espera que siguin la resta de les formacions que els cridin per negociar.

VOX diu que anirà a aquestes negociacions amb la premissa que “no només es tracta de canviar a un polític“. El seu programa estarà sobre la taula en qualsevol negociació que emprenguin. Un programa que planteja la construcció “d’un mur infranquejable a Ceuta i Melilla” i posar els espanyols primer en l’accés als ajuts socials: “Els espanyols han de tenir prioritat”, ha assegurat Abascal. La formació ha convocat una reunió del seu comitè executiu en què valoraran la manera en què afronten aquesta negociació. De moment no responen a la pregunta de si pretenen o no formar part del nou govern andalús.

“Nosaltres estem disposats i no serem un obstacle perquè hi hagi una alternativa a la corrupció socialista i el comunisme chavista que estan dirigint el cotarro”

Santiago Abascal

Pel que fa a Catalunya, el líder de VOX diu que no hi haurà un desembarcament de la seva formació perquè aquest ja s’ha produït. “Molt aviat hi haurà diputats de VOX al Parlament de Catalunya dient el que ningú s’atrevia a dir”, ha pronosticat Abascal.

El líder de VOX a Andalusia, Francisco Serrano, ha dit que el seu partit serà “el que propiciarà el canvi a Espanya”, el que ha definit com “la reconquesta”.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments