fa 4 anys

VIDEO | Escolta l’àudio de Puigdemont a Meridiana Resisteix

Durant el noranta-dosè tall de la Meridiana, els concentrats van rebre un àudio de Carles Puigdemont que no van tardar a reproduir a través del sistema de so. El president exiliat a Bèlgica els va donar escalf i els va agrair la tasca d’estar tallant la Meridiana diàriament des de fa tres mesos. Ha indicat que aquest és el […]

Durant el noranta-dosè tall de la Meridiana, els concentrats van rebre un àudio de Carles Puigdemont que no van tardar a reproduir a través del sistema de so. El president exiliat a Bèlgica els va donar escalf i els va agrair la tasca d’estar tallant la Meridiana diàriament des de fa tres mesos. Ha indicat que aquest és el […]

Durant el noranta-dosè tall de la Meridiana, els concentrats van rebre un àudio de Carles Puigdemont que no van tardar a reproduir a través del sistema de so. El president exiliat a Bèlgica els va donar escalf i els va agrair la tasca d’estar tallant la Meridiana diàriament des de fa tres mesos. Ha indicat que aquest és el camí a seguir per assolir la República Catalana i els ha animat a persistir. El missatge del president va ser el següent:

Amics i amigues, sóc Carles Puigdemont. Enviar-vos des d’aquí tot el nostre suport i l’immens agraïment per la feina que esteu fent i que aquesta persistència ens portarà sense cap mena de dubte cap a la victòria final. Gràcies!

El president Carles Puigdemont a Meridiana Resisteix

L’eurodiputat va sorprendre els participants del tall que van aplaudir el missatge. Des de la megafonia es va agrair el gest del president: “Noies, el president Puigdemont per a totes nosaltres. Un petó!” i van seguir tallant una de les principals vies de la ciutat durant dues hores, com cada dia, plogui, nevi o faci bo. Mireu el vídeo del moment en què es va reproduir l’àudio i la resposta dels participants del tall:

El president Puigdemont porta la lluita per la independència a Europa

Durant la primera intervenció de Puigdemont a l’Eurocambra, el president i ara eurodiputat va demanar a l’Eurocambra que es posicionessin sobre l’exercici de l’autodeterminació de Catalunya i ajudessin a resoldre el conflicte entre Catalunya i l’estat espanyol per vies democràtiques. Va ser una intervenció d’un minut de duració que Puigdemont va esprémer el màxim possible per portar la lluita per la independència al cor d’Europa.

Ahir, Dolors Montserrat (PP), va respondre des de la premsa al president acusant-lo de pròfug, fent cas omís del dret a la presumpció d’innocència, i va etzibar que ell no volia debatre. Puigdemont va contestar-la enviant un correu a tots els eurodiputats demanant de fer un ple sobre Catalunya basant-se en els articles 162 (un grup polític pot demanar un debat d’actualitat en sessió plenària) o el 144 (Debats sobre casos d’incompliments de drets humans, democràcia i estat de dret) de la normativa del Parlament Europeu.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments