fa 5 anys

Victòria històrica d’Espanya en un mundial (3-1)

Espanya ha aconseguit la primera victòria de la seva història en un mundial femení, ha sigut davant de Sud Àfrica per 3-1, on hi ha hagut una mica de polèmica. Les espanyoles han començat el partit molt atrevides amb un joc de toc però amb tímides arribades a l’àrea rival. Mentre les Sud Africanes buscaven […]

Espanya ha aconseguit la primera victòria de la seva història en un mundial femení, ha sigut davant de Sud Àfrica per 3-1, on hi ha hagut una mica de polèmica. Les espanyoles han començat el partit molt atrevides amb un joc de toc però amb tímides arribades a l’àrea rival. Mentre les Sud Africanes buscaven el contraatac i així ha sigut com en el minut 25 de partit Thembi Kgatlana ha marcat un golàs on res hi ha pogut fer Sandra Paños.

Jennifer Hermoso celebrant el segon gol

Espanya ha seguit buscant la porteria contrària però sense sort, així ha acabat la primera part. A la segona part l’entrada d’Aitana Bonmatí i Lucía García ha donat molta frescura i un joc molt més directe a la selecció espanyola. Però no ha sigut fins el minut 70, que Jennifer Hermoso de penal, ha aconseguit empatar el marcador. Al minut 82 ha arribat la jugada polèmica dins de l’àrea Sud Africana que el VAR ha rectificat com a penal, un penal més que dubtós. A part d’això ha significat la segona groga per
Nothando Vilakazi que ha marxat del terreny de joc. Jennifer Hermoso
ha transformat el penal al minut 83. Al minut 89 ha arribat la sentència en un contraatac que ha finalitzat Lucía García, que ha driblat la portera rival i ha marcat a porteria buida. Així Espanya aconseguia la primera victòria un mundial.