fa 4 anys

Urquinaona: Nosaltres sí que ho tornarem a fer

COMUNICAT

COMUNICAT

Fins ara s’ha vist que Urquinaona només es tornarà a fer si sorgeix l’espurna que condueix a les mobilitzacions com es va produir durant la setmana de la sentència. Ha quedat clar que és bastant impossible realitzar accions contundents convocades. Ho va intentar “Urquinaona ho tornarem a fer”, però ja es va veure que va ser un intent fallit. Hi havia 20 furgons de BRIMO i ben poca gent.

Si no es té el gran poder de convocatòria que tenia Tsunami Democràtic (ara mateix mort), o el que té el president Carles Puigdemont, tal com es va veure a Perpinyà, serà impossible moure grans masses sense una espurna. Des de “Nosaltres sí que ho farem” hem arribat a la conclusió que la clau és tenir paciència, anar a poc a poc i realitzar accions en grups petits organitzats que facin mal.

Hi ha molts catalans i catalanes amb nostàlgia d’Urquinaona

Hi ha molts catalans i catalanes disposats a fer el que calgui per aconseguir el que volem. Però nosaltres volem dir-vos que: No espereu que algú us convoqui. No espereu que sorgeixi l’espurna. Actueu vosaltres mateixos, organitzeu-vos en grups i aneu fent petites accions. Perquè així ningú ens podrà aturar. Sortim als carrers! No esperem que algun moviment o organització ens digui el que hem de fer.

Quan sorgeixi l’espurna ja ens unirem i lluitarem totes juntes.

Quan sorgeixi l’espurna ja ens trobarem totes a Urquinaona. Però de moment, grups petits organitzats anant fent accions és la clau. També és clau anar participant als talls que es realitzen arreu de Catalunya. Cada acció a favor del moviment català compta. Perquè hi ha molta gent disposada a fer accions contundents i a repetir Urquinaona, però de moment, com hem dit abans. si no ens organitzem en petits comites i fem coses en grupets la cosa es molt difícil que funcioni.

Què tal cremar radars com van fer el col·lectiu l’Estaca? O pintar furgonetes de correus? Què tal tallar algun tram de carretera? Què tal cremar uns quants contenidors? Què tal anar a fer una visiteta i a deixar rastre a seus feixistes? Són moltes les coses que es poden fer i que fan mal.

Us animeu a sortir al carrer?
Nosaltres sí que ho farem, i tu?
Difonem aquest missatge?
Fem que arribi a moltes persones?
Escampem la idea?

“El pueblo unido jamas será vencido”🔥

Aquest és un comunicat del grup “Nosaltres sí que ho farem”, l’Alerta només el reprodueix.

Admins de l’Alerta

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments