fa 4 anys

Un compte oficial de la Generalitat a Twitter critica l’actuació dels Mossos a Poblet

El dret de manifestació, reunió i expressió és universal per definició i no es pot restringir en funció de les opinions polítiques de les persones que pretenen exercir-lo.

El dret de manifestació, reunió i expressió és universal per definició i no es pot restringir en funció de les opinions polítiques de les persones que pretenen exercir-lo.

L’Oficina de drets civils i polítics ha compartit aquest dimarts al migdia un vídeo on es mostra l’actuació dels Mossos a Poblet reprimint el dret universal de manifestació i expressió.

En concret es pot veure a diversos agents dels Mossos deixant passar a persones amb la bandera espanyola dins el cordó policial mentre prohibeixen el pas als manifestants independentistes.

L’actuació dels Mossos canviava en funció de la ideologia del manifestant, trencant tots els protocols i reprimint selectivament.

Des de l’Oficina de drets civils i politics han recordat que els drets de reunió, manifestació i expressió no es poden restringir en funció de les opinions polítiques de les persones que pretenen exercir-lo.

Aquest organisme que depen directament de la Generalitat de Catalunya s’ha referit directament a l’actuació de la pròpia policia de la Generalitat.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments