fa 3 anys

Un 14% dels voluntaris tenen efectes secundaris en la vacuna russa

Segons ha informat el ministre de Sanitat rus un 14% dels voluntaris que han participat en els assajos de la vacuna contra la Covid-19 haurien tingut afectes secundaris.

Segons ha informat el ministre de Sanitat rus un 14% dels voluntaris que han participat en els assajos de la vacuna contra la Covid-19 haurien tingut afectes secundaris.

“Més de 300 persones han estat vacunades. Un 14% d’ells tenen alguna queixa com dolors musculars, debilitat i fins i tot febre” ha dit el ministre de Sanitat rus, Mikhalïl Marashko.

Ministre de Sanitat Rus

Segons han informat els desenvolupadors de la vacuna, diuen que aquesta té una immunogenicitat estable i també asseguren que protegirà contra el nou coronavirus. No obstant això, els mateixos desenvolupadors han dit que no recomanen aplicar la vacuna a menors de 18 anys, majors de 70 anys, dones embarassades i a persones que tinguin alguna malaltia preexistent.

La vacuna russa està batejada com a Sputnik V i l’11 d’agost va ser registrada oficialment.

El director de l’RFPI ha informat que diversos països ja han adquirit 1.000 milions de dosis de la vacuna russa. El mateix director ha afirmat que són 20 els països que han demanat adquirir la vacuna però que a hores d’ara només 5 d’ells tenen tancat un acord amb Rússia per rebre fins a 500 milions de dosis cada any.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
1 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments