fa 2 mesos

Troben “en bon estat de salut” la periodista Montserrat Elías

El seu marit havia denunciat la seva desaparició el dijous en la comissaria barcelonina de Sant Andreu.

El seu marit havia denunciat la seva desaparició el dijous en la comissaria barcelonina de Sant Andreu.

La periodista de TVE a Catalunya, Monsterrat Elías, desapareguda el passat dimecres 9 de setembre, ha estat localitzada sana i estàlvia al sud de França aquest diumenge 13 de setembre a la nit. Així ho han comunicat els seus companys de TVE a través de la xarxa social Twitter, on també han agraït el suport de la gent. 

La periodista va ser vista per última vegada a Cala Tamariua (Port de la Selva), on visitava a una amiga, quan va desaparèixer sobtadament. La família i amics van demanar ajuda a través de xarxes socials per poder-la localitzar tan aviat com va formalitzar-se la denúncia de la desaparició.

Nombroses persones van bolcar-se a la cerca de la periodista compartint les imatges que havia proporcionat la família, tant d’ella com de la seva gossa, Baguira, que l’acompanyava. TVE va reportar la desaparició de la seva companya a L’informatiu de la desconnexió a Catalunya.

Monsterrat Elías desapareguda ha estat localitzada sud França.
Localitzada Montserrat Elias, presentadora del programa Punts de vista.

Montserrat Elías és coneguda principalment per haver presentat el programa ‘Punts de vista’ entre 2016 i 2019. Un espai televisiu d’actuacions, reportatges i entrevistes a referents culturals emès en la desconnexió per Catalunya de TVE.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
3.9 8 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments