fa 3 anys

Totes les novetats del web

Us presentem i expliquem totes les novetats del web, moltes de les quals ens vau demanar vosaltres. Gràcies als subscriptors ara tenim un disseny propi!

Us presentem i expliquem totes les novetats del web, moltes de les quals ens vau demanar vosaltres. Gràcies als subscriptors ara tenim un disseny propi!

Fa uns dies vam actualitzar el disseny del web incorporant algunes novetats que ens havíeu demanat. Gràcies a les donacions dels nostres subscriptors (us podeu subscriure aquí) hem pogut fer realitat un dels nostres somnis: tenir un disseny propi i deixar de dependre de tercers.

La novetat més gran és la recuperació de la caixa de comentaris per a mòbils. Ara podreu tornar a comentar les notícies quan ens visiteu des dels vostres dispositius mòbils i tauletes.

Les altres novetats són estètiques: la increïble fotografia a tota la pantalla en entrar a les notícies que ens encanta, el mode de lectura fosc que ens havíeu demanat tantes vegades i el menú de compartir a les xarxes socials que podreu trobar a l’angle inferior dret.

Guia de tots els canvis del web

Mode obscur i mode clar

Molts ens vàreu demanar de disposar un mode obscur per fer més plaent la lectura doncs la lletra blanca sobre un fons fosc cansa menys la vista. A l’inici de cada notícia trobareu el botó per canviar de mode.

En fer clic, la web canviarà del mode clar al fosc o a l’inrevés i ho recordarà mentre seguiu navegant. Si voleu canviar un altre cop, només haureu d’anar a qualsevol notícia i tornar a prémer el botó.

Trobareu el botó per canviar de mode de lectura a totes les notícies

Barra de difusió a les xarxes socials

A baix a la dreta trobareu un símbol blanc en un fons negre, en fer clic us mostrarà els botons per compartir-ho a diferents xarxes socials (Facebook i Twitter) i serveis de missatgeria instantània (Telegram i Whatsapp).

Trobareu el botó de compartir a baix a la dreta

Només haureu de prémer sobre la icona on vulgueu fer difusió i automàticament us hi portarà i ho deixarà tot preparat per només haver de prémer el botó de “Publicar”.

Fent clic sobre cada icona podreu compartir la notícia ràpidament

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments