fa 3 anys

“SONGBIRD” la realitat distòpica on la COVID ha mutat i ja duríem 4 anys tancats.

La pel·lícula narra un món militaritzat i en total confinament: N’és una producció del famós director de ciema nord-americà. Encara no tenim data d’estrena fixada.

La pel·lícula narra un món militaritzat i en total confinament: N’és una producció del famós director de ciema nord-americà. Encara no tenim data d’estrena fixada.

En temps de pandèmia molts sectors han hagut d’aturar la seva activitat, molts han hagut de tacar-ne les portes per sempre i d’altres hi han sabut aprofitar-ne l’ocasió. Avui us parlem de Michael Bay, famós director, productor i coproductor de cine que s’ha inspirat amb la pandèmia i el confinament per treure el que serà “el seu nou èxit”.

El film està en fase de producció i asseguren que tot i no tenir data prevista d’estrena, sortirà aquest any vinent 2021. Aquí podem veure el trailer:

Un món militaritzat i acordonat. La terra que coneixem, però 4 anys endavant on se suposa que la covid 19 ha mutat i ja se’n diu “Covid 23”. Confinament domiciliari, helicòpters per l’aire, policia per terra, tot un film devastador que posa la humanitat als límits a partir d’una “exageració” de l’estat mundial actual.

Alguns ha titllat de “inapropiada” la pelicula degut a l’excepcionalitat en la que vivim. Malgrat l’enrenou generat, Songbird no és la primera pel·lícula sobre la pandèmia de Covid-19. El títol se l’emporta la cinta Corona, de la mà de Mostafa Keshvari, que va ser rodada en plena pandèmia i es va idear fins i tot abans que l’OMS decretés l’alarma mundial per la malaltia.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments