fa 3 anys

“Seguim en lluita” és la campanya d’aquesta tardor de la Plataforma 3 d’Octubre

“Seguim en lluita! Contra la repressió i per la defensa dels drets i les llibertats”, la nova proposta de la Plataforma 3 d’octubre.

“Seguim en lluita! Contra la repressió i per la defensa dels drets i les llibertats”, la nova proposta de la Plataforma 3 d’octubre.

La Plataforma 3 d’octubre continua amb la creuada contra les injustícies i aquesta tardor ens presenta la seva nova campanya “Seguim en lluita! Contra la repressió i per la defensa dels drets i les llibertats”.

“Seguim en lluita! Contra la repressió i per la defensa dels drets i les llibertats” és el nom de la campanya de tardor de la Plataforma 3 d’octubre.

Seguim en lluita
Posada en marxa de la campanya de tardor de la Plataforma 3 d’octubre.

El passat 23 de setembre la Plataforma 3 d’octubre va dur a terme un acte de petit format per recordar el tercer aniversari de la incursió de la Guàrdia Civil per tal d’evitar el Referèndum previst per l’1-O.

En aquest acte van anunciar la seva campanya de tardor. Amb ella volen promoure mobilitzacions de cara al proper 3 d’octubre a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. També van aporfitar per anunciar un acte polític on pensen denunciar les actuacions i repressió de l’Estat Espanyol en quant a l’independentisme català. Aquest acte tindrà lloc el proper 6 d’octubre. De fet, Josep Lluís Alcázar, portaveu de la plataforma, afirma que “la repressió va a més i no a menys“.

Font: 3octubre.wordpress.com

La Plataforma 3 d’octubre, en lluita contra la injustícia social

La Plataforma 3 d’octubre es formà al setembre del 2017 de la mà d’un conjunt de persones, entitats, col·lectius, sindicats i organitzacions que estan alerta i en constant lluita pels drets de la classe treballadora. Va néixer en resposta a la repressió social, política i sindical del moment i encara avui continua amb la seva tasca.

Amb el moviment feminista com a referent, sempre han optat per accions pacífiques que desvinculessin l’independentisme de la violència i el terrorisme. No obstant, es defineixen a sí mateixos com a radicals perquè defensen la llibertat del poble de Catalunya sense condicions.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments