fa 4 anys

Sánchez proposa al G20 que l’ONU lideri una “resposta multilateral” a la crisi pel coronavirus

El president del govern espanyol demana una “coordinació a gran escala” i “sense precedents” contra la pandèmia

El president del govern espanyol demana una “coordinació a gran escala” i “sense precedents” contra la pandèmia

El president del govern espanyol, pedro sánchez, ha proposat a la reunió per videoconferència del G20 que les Nacions Unides liderin una “resposta multilatreal” a la crisi causada pel coronavirus. Durant la trobada, Sánchez ha plantejat que les Nacions Unides liderin una iniciativa global per avaluar els “danys” causats per la pandèmia i que elaborin un full de ruta que permeti assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030. A més, el president del govern espanyol ha reclamat una “coordinació” que sigui “robusta”, “a gran escala” i “sense precedents” contra la pandèmia.

Durant la reunió amb els líders de les principals economies del món, Sánchez ha demanat que la resposta al coronavirus sigui conjunta i “solidària” per “assegurar els equips mèdics necessaris i garantir que les empreses no facin fallida o que els treballadors no perdin la feina”.Pel que fa a la resposta econòmica, Sánchez ha remarcat que cal “una acció concertada a nivell global que transmeti seguretat als ciutadans i confiança als mercats en l’estabilitat financera”, així com que asseguri la “recuperació de l’activitat econòmica i els llocs de treball”. També ha proposat crear un fons global de lluita contra les pandèmies de forma “preventiva”.El president del govern espanyol també ha subratllat que cal “accelerar” les tasques científiques i industrials per poder tenir una vacuna contra el covid-19. En aquest sentit, Sánchez ha remarcat que la vacuna que es desenvolupi ha de ser “accessible a un preu raonable” per “assegurar la immunitat de tots els grups de la societat i tots els països”.

Els hospitals Vall d’Hebron, Sant Pau i Mar tindran 300 UCI més i 315 llits en poliesportius propers

Tres dels quatre grans hospitals de Barcelona creixeran en els propers dies amb noves places d’UCI i més llits d’hospitalització, alguns dels quals en pavellons esportius propers. En concret, els hospitals Vall d’Hebron, Sant Pau i del Mar tindran unes 300 places d’UCI més, a banda d’uns 660 llits d’hospitalització més, 315 dels quals estaran als pavellons de la Salut-Olímpic, Guinardó i Marítim-Claror, respectivament. A més, ja hi ha 500 places habilitades en hotels per a pacients lleus, 129 de les quals ja estan ocupades, i també hi ha centenars de places hoteleres destinades als sanitaris que no puguin o no vulguin tornar a casa.


ACN Brussel·les

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments