fa 3 anys

Sànchez i Ayuso creen un gabinet que coordinarà la estratègia contra la pandemia

El president del Govern i la presidenta de la Comunitat de Madrid s’han reunit aquest dilluns a la Real Casa de Correos, la seu del Govern regional, per abordar la situació de la pandèmia a Madrid.

El president del Govern i la presidenta de la Comunitat de Madrid s’han reunit aquest dilluns a la Real Casa de Correos, la seu del Govern regional, per abordar la situació de la pandèmia a Madrid.

El president del Govern i la presidenta de la Comunitat de Madrid s’han reunit aquest dilluns en la Reial Casa de Correos, la seu del Govern regional, per abordar la situació de la pandèmia a Madrid.

Sanchez i Ayuso en la Real Casa de Correos.
Sanchez i Ayuso en la Reial Casa de Correos. | Imatge: El Espanyol.

Ambdues administracions han acordat la creació d’una comissió bilateral que tindrà representants polítics i tècnics i que coordinarà i planificarà l’estratègia contra la pandèmia a la regió. L’equip principal es denominarà “Grup COVID-19”, i estarà compost per Salvador Illa, el ministre de Sanitat; Carolina Darias, la ministra de Política Territorial i Funció Pública; Ignacio Aguado, el vicepresident de la Comunitat, i Enrique Ruiz, el conseller de Sanitat. El grup tindrà com a portaveu un tècnic sanitari per atendre les demandes informatives de la societat.

Per tal de mantenir un contacte eficaç entre les dues administracions han acordat, també, crear un “Espai de Cooperació” entre el Govern d’Espanya i el Govern de la Comunitat de Madrid pel seguiment i la resposta de l’evolució de la pandèmia. Aquest espai es desenvoluparà amb el “Grup COVID-19”, que es reuniran setmanalment amb l’objectiu de coordinar i planificar respostes contra la pandèmia. Les propostes d’aquest Grup serviran com a recomanacions a les actuacions que executarà el Govern de la Comunitat Autònoma de Madrid.

A més a més, es crearà una Unitat Territorial i una Unitat Tècnica en la qual estarà el delegat del Govern, l’UME, la Policia o la Guàrdia Civil.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments