fa 4 anys

Sánchez assegura estar disposat a reformar el Codi Penal del delicte de sedició

El president espanyol es mostra disposat a reformar el Codi Penal del delicte de sedició, delicte què van ser condemnats els líders independentistes.

El president espanyol es mostra disposat a reformar el Codi Penal del delicte de sedició, delicte què van ser condemnats els líders independentistes.

El president del Govern, Pedro Sánchez, ha afirmat en una entrevista a TVE que aquesta setmana trucarà el president de la Generalitat per acordar la taula de diàleg.

Sánchez espera que Torra i ell acordin la celebració de la taula de diàleg sobre Catalunya en els pròxims dies.

Pedro Sánchez vol convocar una taula de diàleg entre governs.
Primera reunió de la taula de diàleg

En la mateixa entrevista el president espanyol s’ha mostrat disposat a reformar el Codi Penal del delicte de sedició, delicte què van ser condemnats els líders independentistes. Per tant l’objectiu de Sánchez és actualitzar, modernitzar i revisar el delicte de sedició. Ell mateix ha confessat que encara no té data per aquesta revisió però que el Ministeri de Justícia hi està treballant.

Sánchez ha defensat que s’han de treure moltes lliçons del que ha passat amb el “procés” i no només des del punt de vista legal sinó des de la ruptura emocional que s’està representant per part dels catalans.

El president del Govern Espanyol ha insistit en la necessitat d’aprovar els pressupostos manifestant que contactarà amb tots els grups parlamentaris i també amb els quatre diputats del PDeCAT, assegurant que l’important és aconseguir una majoria parlamentària que superi els 176 escons.

Per altra banda, Sánchez ha dit que al desembre un part de la població es podrà començar a vacunar. Ha assegurat que estan treballant perquè el repartiment de la vacuna no tingui restriccions i sigui equitativa.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments