fa 3 anys

Salut vol augmentar el teletreball i cancel·lar les classes presencials a les universitats durant 15 dies

El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ho justifica afirmant que els casos de covid estan augmentant.

El secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ho justifica afirmant que els casos de covid estan augmentant.

Segons ha informat el secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, ha afirmat que s’hauran d’aplicar més mesures per frenar la Covid-19, entre elles s’augmentarà el teletreball i s’aturaran les classes presencials a les universitats, almenys durant 15 dies.

Segons ha avançat Argimon, el teletreball podria augmentar fins a un 25%. Una decisió que no exigirà cap mesura legal nova, i es demanarà tan a empreses com a sindicats que ho facilitin i ho impulsin.

D’altra banda, les universitats hauran de fer classes no presencials també durant 15 dies, ja que, segons el secretari, els darrers brots s’estan donant en persones d’entre 15 i 49 anys i cal reduir la mobilitat i la interacció social.

Després de l’anunci d’aquest decisió, diverses universitats catalanes han afirmat que en els propers dies es posaran en contacte amb les autoritats i informaran de les mesures que prenguin.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments