fa 4 anys

Què tenen a veure la redactora de la condemna pel 9N, un policia franquista i el torturador “Billy el Niño”?

VIDEO

VIDEO

El web octuvre.cat ha editat un vídeo revelant les veritats sobre el Tribunal de Cuentas. El vídeo, que acumula més de cent mil visualitzacions, explica les relacions dels seus alts càrrecs amb el règim franquista, com han endollat a més d’un centenar de familiars i la doble vara de mesurar que té aquest tribunal quan toca sentenciar independentistes o dirigents del PP i el PSOE.

El vídeo destapa una altra boca de les clavegueres de l’estat espanyol. En paraules de Carles Puigdemont, el Tribunal de Cuentas persegueix als independentistes de forma aberrant. Aquest organisme judicial és fet servir pels aparells de l’estat gràcies als estrets vincles dels seus membres amb els partits polítics, ja que són aquest qui elegeixen els membres a través del Congrés i del Senat.

Ara els mitjans parlen de l’escàndol de la JEC. Fem un cop d’ull al que està passant al Tribunal de Cuentas que posa les multes milionàries que acabem pagant entre tots i totes. Molta gent no ha parat atenció, però a la sentència contra procés, però al punt 9 de la sentència Marchena es diu clarament: ara li toca seguir al Tribunal de Cuentas. No hi ha cap taula de diàleg que aturi el Tribunal de Cuentas. El judici contra el Procés acaba de començar.

Tota la veritat sobre el Tribunal de Cuentas

Fins l’any 1982 el president del Tribunal de Cuentas era Servando Fernández, falangista i voluntari de la División Azul que va combatre al costat de Hitler a Rússia. “Un consejero del Tribunal de Cuentas no descarta un bombardeo de Barcelona”. Aquest personatge té el premi Príncep d’Astúries. Aquest personatge surt als papers de Bàrcenas

Mireu el vídeo i, si us agrada, passa-li als teus contactes. El 90% de la gent no sap res d’això que expliquem. 

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments