fa 7 mesos

Petites espurnes de cultura popular comencen a despertar

La cultura es reactiva de forma progressiva. Tot i això el sector cultural está en desacord amb les mesures del govern

La cultura es reactiva de forma progressiva. Tot i això el sector cultural está en desacord amb les mesures del govern

Desprès de mesos de confinament els diables comencen a despertar amb un correfoc a càrrec de la Colla de Diables de Vila-seca. (@diablesvilaseca)

IMATGE | Xavi Hurta

Desprès que el correfoc que tenien previst a la Pineda pel dia 25 de juliol fos anul·lat han hagut d’afrontar la cancel·lació total de la seva Festa Major, però posteriorment s’han reprogramat alguns actes del dia 3 d’agost, Invenció del Cos de Sant Esteve, com és el correfoc.

IMATGE | Xavi Hurta

Arenys de Mar va gaudir de la primera cercavila de gegants

A principis de juliol, a la població maresmenca d’Arenys de Mar, els membres de la colla gegantera van fer les dues cercaviles de les festes de Sant Zenon seguint un estricte protocol sanitari. Els sis gegants de la població van fer gaudir a grans i petits amb els seus primers balls des de que va començar la pandèmia.

Els portadors, limitats a quatre per gegant, havien de dur en tot moment mascareta i higienitzar-se les mans després de cada torn i ventilar els gegants per remoure l’aire de l’interior. La colla va demanar a la població que no seguís els gegants i els veiessin passar parats o des dels balcons.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

3.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments