fa 4 anys

Pedro Sánchez anuncia que dilluns s’acabarà el confinament total

El confinament total s’aixecarà el dilluns vinent, dimarts a Catalunya, i els treballadors hauran de tornar als seus llocs de treball practicant mesures higièniques individuals.

El confinament total s’aixecarà el dilluns vinent, dimarts a Catalunya, i els treballadors hauran de tornar als seus llocs de treball practicant mesures higièniques individuals.

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que s’aixecarà la prohibició del treball presencial no essencial a partir del dilluns vinent i el dimarts a Catalunya. Ho ha anunciat en un Congrés dels Diputats buit que votarà avui la pròrroga de l’estat d’alarma fins al 26 d’abril.

El líder socialista ha dit que un grup d’experts ha elaborat un pla de transició per tornar a la normalitat i recuperar l’activitat econòmica de mica en mica. La primera part d’aquesta transició consisteix a suspendre el permís retribuïble i que els treballadors vagin als seus llocs de treball evitant contagiar-se practicant mesures higièniques individuals.

En una segona línia d’actuació, Sánchez, ha convocat una reunió la setmana que ve on espera que hi participin totes les forces polítiques i agents socials de l’estat espanyol. No ha transcendit si serà per blindar la sanitat pública o per fer un nou gest polític buit de contingut.

El president espanyol anuncia mesures econòmiques

El consell de ministres aprovarà aquest divendres una segona línia d’avals públics. Es tractarà d’una dotació de 20.000 milions d’euros per assegurar la liquiditat d’empreses i autònoms. Esperen que aquestes línies d’ajudes arribin a més de 1,3 milions de persones fiscals, amb una dotació individual màxima de 100 mil euros.

De moment la millor solució que ha donat l’executiu socialista és l’endeutament mitjançant préstecs ICO. Aquests préstecs, amb interessos, no faran altra cosa que ofegar encara més els petits empresaris i als autònoms, que han vist com se’ls cobrava la quota de març com si no passés res.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments