fa 4 anys

Paluzie, a Torra sobre la Diada: “Que el Govern faci de Govern i dicti instruccions, nosaltres ho complim estrictament”

L’ANC farà convocatòries als balcons de les cases a les 17.14 h de l’11 de setembre

L’ANC farà convocatòries als balcons de les cases a les 17.14 h de l’11 de setembre

La presidenta de l’ANC, elisenda paluzie, ha defensat la “responsabilitat” de l’entitat en al convocatòria de concentracions descentralitzades i de petit format per la diada de l’11 de setembre i ha assegurat que s’està complint “escrupolosament” totes les indicacions de les autoritats sanitàries. En una entrevista a la Ser, Paluzie ha exigit que “el Govern faci de Govern” i dicti resolucions i instruccions de cara a la diada i ha avançat que la seva entitat “ho complirà tot estrictament”.

La presidenta de l’ANC ha respost així a Torra, que en una entrevista a TV3 els ha demanat “màxima responsabilitat”.

Paluzie, que ha defensat en diverses ocasions que l’ANC prendrà totes les mesures sanitàries que calguin i que ha recordat que estan en contacte estret amb Protecció Civil, ha avançat que si es publiqués una nova resolució al DOGC que varies les normes vigents fins ara es “modularà” els actes per tal que es puguin fer.En aquest sentit, ha explicat que els actes d’enguany seran concentracions amb un aforament limitat i a les que caldrà una inscripció prèvia.

L’ANC farà convocatòries als balcons de les cases a les 17.14 h de l’11 de setembre

Per tal que tothom pugui participar igual a la diada, es demanarà que la gent surti als balcons a les 17.14 hores, encara que no ha detallat què s’hi farà.

En relació a les concentracions, que es repartiran arreu del país, Paluzie ha explicat que cada territorial ha establert un aforament màxim per a cada concentració. En el cas de Barcelona, a la trobada a la plaça del Doctor Letamendi hi cabran fins a 200 persones.

La presidenta de l’ANC ha remarcat que s’insistirà molt que només acudeixin al lloc les persones inscrites prèviament.Padrós, a Paluzie: “No em tranquil·litza”El president del Col·legi de Metges de Barcelona, jaume padrós, ha dit a Paluzie que “no el tranquil·litzen” les mesures que preveu l’entitat i ha assegurat que les dades actuals “no fan recomanable la concentració de persones ni les aglomeracions”.

També en entrevista a la Ser, Padrós ha “desaconsellat” celebrar les manifestacions i ha emplaçat l’entitat a replantejar els actes per tal de garantir les mesures de seguretat. “L’ANC ha excel·lit en originalitat en les posades en escena, s’haurà d’esprémer més l’originalitat “, ha dit.


ACN Barcelona

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments