fa 4 anys

Pablo Casado té un màster com el de Cifuentes, però no recorda si va anar a classe

Pablo Casado, vicesecretari de Comunicació del PP i que s’estudia en el partit com a possible relleu de Cristina Cifuentes com a candidat a la Comunitat de Madrid, assegura que va cursar el màster de Dret Autonòmic i Local de la Universitat Rei Juan Carlos (URJC), com el de Cifuentes, encara que abans, el 2008 […]

Pablo Casado, vicesecretari de Comunicació del PP i que s’estudia en el partit com a possible relleu de Cristina Cifuentes com a candidat a la Comunitat de Madrid, assegura que va cursar el màster de Dret Autonòmic i Local de la Universitat Rei Juan Carlos (URJC), com el de Cifuentes, encara que abans, el 2008 […]

Pablo Casado, vicesecretari de Comunicació del PP i que s’estudia en el partit com a possible relleu de Cristina Cifuentes com a candidat a la Comunitat de Madrid, assegura que va cursar el màster de Dret Autonòmic i Local de la Universitat Rei Juan Carlos (URJC), com el de Cifuentes, encara que abans, el 2008 i 2009, però ha admès a el diari EL PAÍS que no recorda si va assistir a classe ni si va fer els exàmens.
Aquest màster figura en el seu currículum oficial a la seva fitxa com a diputat del Congrés. Casado argumenta que el curs, anterior a l’adaptació de les normes europees del pla Bolonya, aplicada el 2009, no exigia aquests requisits amb rigidesa i no és un màster, és un pla de preparació del doctorat. No obstant això, fonts universitàries i docents d’aquest màster en aquests anys, ho neguen.

Segons informa el diari El País citant fonts universitàries, el procediment d’informació reservada que es va obrir el passat 21 de març, que dirigeix ​​la professora Pilar Trinitad, s’ha ampliat a altres cursos entre els que inclou també el del diputat Pablo Casado.

El mateix diari explica que el procediment afecta també a altres alumnes com l’ex banquer Mario Conde, així com altres càrrecs i personalitats polítiques la identitat dels quals no facilita.
El rector de la Universitat Rei Juan Carlos (URJC), Javier Ramos, va ordenar recentment l’obertura d’una informació reservada per aclarir el que ha passat amb el màster que va cursar la presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes, i determinar, si escau, les responsabilitats que hi pugui haver.

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha assegurat comptar amb tota la documentació que avala el seu Màster en Dret Autonòmic i Local a la Universitat Rei Joan Carles, obtingut el 2008.

A través del seu compte de Twitter, el dirigent popular ha compartit una captura de pantalla amb la intranet de la universitat que mostra el seu expedient, en el qual figuren la seva llicenciatura en Administració i Direcció d’Empreses i el citat Màster.
Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments