fa 2 anys

OMS: “Aquesta no serà l’última pandèmia”

El director de l’Organització Mundial de la Salut, Tedros Adhanom Ghebreyesus, ha afirmat que aquesta no serà l’última pandèmia i que haurem d’estar més preparats per la següent.

El director de l’Organització Mundial de la Salut, Tedros Adhanom Ghebreyesus, ha afirmat que aquesta no serà l’última pandèmia i que haurem d’estar més preparats per la següent.

El director de l’Organització Mundial de la Salut, Tedros Adhanom Ghebreyesus, ha afirmat que aquesta no serà l’última pandèmia.

“Aquesta no serà l’última pandèmia. La història ens ensenya que els brots i les pandèmies són una realitat. Però quan arribi la següent, el món ha d’estar més preparat que aquesta vegada”.

Per altra banda, el doctor i director, Tedros, ha assenyalat que quan es tingui una vacuna eficaç contra el coranvirus s’haurà de tindre en compte que inicialment l’oferta serà limitada i que es donarà prioritat els que estan més exposats al virus.

Amb el motiu de la celebració del primer Dia Internacional de l’Aire, l’OMS també ha volgut recordar que la contaminació empitjora el pronòstic de la Covid-19 reclamat als països europeus que segueixin amb l’esforç de reduir la contaminació a l’aire.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments