fa 2 anys

Nou desnonament que deixa a l’Andrea i la seva filla menor al carrer sense alternativa

El terror que suposa el problema d’habitatge a moltes famìlies a Barcelona no s’atura.

El terror que suposa el problema d’habitatge a moltes famìlies a Barcelona no s’atura.

Article i fotos de David Melero

Desnonament executat aquest matí al barri del Poble Sec a Barcelona. L’Andrea i la seva filla menor han quedat avui al carrer, sense alternativa residencial i sense poder agafar les coses de casa seva. L’Andrea pagava lloguer fins que ha vist disminuïts els seus ingressos i això l’ha dut a no poder continuar pagant-lo.

Els mossos d’esquadra i la comitiva judicial encapçalada per en Frederic, conegut per efectuar desnonaments express i de nuclis familiars vulnerables, han arribat al Carrer Ricart 30 i han acordonat l’immoble amb el procediment habitual i rutinari.

Posteriorment, els mossos retenen i sancionen un noi quan marxava del desnonament cap a casa. Els mossos el multen en concepte d’haver faltat el respecte a un agent de l’autoritat.

El pis és propietat d’un gran tenidor i gestionat per Haya Real Estate, del fons voltor Cerberus. Han intentat negociar un ajornament, però la propietat ha declinat qualsevol proposta.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments