fa 4 anys

Més de 10 anys de pressumptes assetjaments sexuals

Ensenyament aparta provisionalment un professor del IES Castellar mentre se l’investiga per pressumptes casos d’assetjaments sexuals durant més de 10 anys

Ensenyament aparta provisionalment un professor del IES Castellar mentre se l’investiga per pressumptes casos d’assetjaments sexuals durant més de 10 anys

Ex alumnes, alumnes, pares i mares de l’institut IES Castellar s’han concentrat aquest matí davant del centre al carrer Carrer Carrasco i Formiguera número 6, per protestar contra els pressumptes assetjaments viscuts durant més d’una dècada. Durant molts anys les alumnes han suportat frases com, “Les noies han de fer educacció física amb faldilla i tanga”, “Si feu el ball amb faldilla us pujaré un punt a la nota”, per part del professor S.T. d’educació física.

Cartell a l'entrada del centre on els alumnes acusen a l'institut de còmplice | Foto: J.G.
Cartell a l’entrada del centre on els alumnes acusen a l’institut de còmplice | Foto: J.G.

Les alumnes acusen al centre de còmplice ja que, tot i rebre nombroses queixes, la inacció i l’encobriment de la direcció de l’IES era evident donat que intentaven que no transcendís; no només el centre no actuava, sinó que l’Ajuntament de Castellar del Vallès tampoc hi va fer res tot i també rebre queixes. Ensenyament ha cessat a aquest professor, provisonalment, mentre s’investiguen els fets.

A través de la plataforma CHANGE.ORG s’ha iniciat una recollida de firmes per demanar justícia i suport psicològic a les víctimes.

Per denunciar les agressions s’ha creat un Instagram amb el nom de @ATUQUETHAFET on denuncien les situacions que han viscut amb el professor.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments