fa 4 anys

MAPA | La Vida abans que el Capital! Concentracions cada dimarts a tot el país

Mapa de les concentracions de caràcter setmanals que s’iniciaran demà a les 20 del vespre a moltes places del país per començar a recuperar els carrers.

Mapa de les concentracions de caràcter setmanals que s’iniciaran demà a les 20 del vespre a moltes places del país per començar a recuperar els carrers.

Prop d’un centenar d’organitzacions i col·lectius d’arreu del país s’han adherit al manifest de “La vida abans que el capital“. Les concentracions seran de caràcter setmanal els dimarts a les 8 del vespre i de moment se n’han convocat una quarantena. En tot moment es seguiran les mesures higièniques de la fase en què ens trobem (les podeu consultar sota el mapa).

Els convocants exigeixen que es posin per davant les persones abans que els beneficis de les grans empreses i capitals. També volen defensar els serveis públics i una fiscalitat que redistribueixi la riquesa amb l’objectiu de construir una societat feminista i antifeixista.

Se sumaran a les concentracions que van començar fa unes setmanes a la capital catalana que van acabar amb una detinguda a Gràcia. Al seu web podreu descarregar material, llegir el manifest i les propostes polítiques i econòmiques. Els podeu seguir a Telegram i recordeu, no ens barallem ara per veure qui convoca als carrers.

Última actualització el 2 de juny a les 9:28

Totes les convocatòries del 2 de juny per les concentracions "La Vida abans que el Capital"

Mesures higièniques per participar a les concentracions

Per poder garantir la seguretat de tots els participants a les concentracions, els organitzadors han demanat que tothom porti mascareta i es distribueixi en forma hexagonal deixant un radi de dos metres entre manifestant i manifestant.

És important seguir aquestes indicacions per evitar el màxim el perill de contagi i la intervenció de la policia catalana. Els Mossos d’Esquadra, seguint el decret de l’estat d’alarma, han d’evitar que ningú es quedi quiet a la via pública.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments