fa 4 anys

MAPA | Fins on puc passejar amb els fills?

Us oferim una eina que us marca exactament fins on podeu passejar amb els vostres fills segons les indicacions del Ministeri de Sanitat

Us oferim una eina que us marca exactament fins on podeu passejar amb els vostres fills segons les indicacions del Ministeri de Sanitat

El Ministeri de Sanitat ha decretat que a partir d’avui els menors poden sortir a passejar durant una hora amb la supervisió d’un adult fins a un quilòmetre del domicili. Tot i que recomanen no allunyar-se massa del domicili i fer voltes pels carrers del voltant, molts s’han preguntat com saber els límits fins on poden anar. El mapa s’ha de fer servir a mode orientatiu, en cap cas servirà com a prova si ens para la policia.

Els mapes normals no ens serveixen si ens basem només amb la distància entre punts, ja que la majoria no s’hi pot anar seguint una línia recta, per això us recomanem fer servir l’eina que us enllacem una mica més avall. Es tracta d’un mapa desenvolupat per Geomatico.es que permet pintar-hi cercles d’un radi concret.

A sota de l’enllaç trobareu instruccions d’ús detallades, però a tall de resum: un cop dins de l’enllaç ens movem pel mapa fins a trobar el nostre domicili, també podem fer servir el buscador que trobarem a la part superior (en cas que fem servir l’ordinador, el trobarem a dalt a la dreta). Fem clic a sobre del nostre lloc de residència i se’ns pintarà una circumferència amb un radi exacte d’un quilòmetre. Així podrem saber perfectament quins són els límits.

FINS ON PUC PASSEJAR AMB ELS FILLS?

Com trobar la distància màxima fins on puc passejar amb els fills?

Us hem preparat unes petites instruccions per trobar els límits del passeig marcats pel Ministeri de Sanitat, que s’assemblen sospitosament als proposats per la Generalitat. Bàsicament es tracta d’una eina que pinta un cercle d’un quilòmetre de radi al voltant del punt que marquem. En aquest cas haurà de ser el nostre domicili (el que apareix al DNI). No sabem com es procedirà amb la gent que no està empadronada al lloc on viu.

  1. Entrar a l’eina mitjançant l’enllaç https://1km.geomatico.es/
  2. Fer servir el buscador entrant la direcció exacta (no fa falta posar el pis). Per exemple: Diagonal, 329, Barcelona.
  3. Fer clic exactament a sobre del domicili. Es pot fer zoom per ser més precís
  4. Automàticament el programa marcarà la circumferència i ens mostrarà els límits al mapa.

En aquest cas veiem que podem passejar per la zona delimitada per les estacions de metro de Joanic, Monumental, Provença i Arc de Triomf… Si ho heu fet correctament hauríeu de veure una imatge semblant a la que podeu veure a continuació:

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments