fa 4 anys

MAPA | Concentracions, manifestacions i punts clau per aquest 11 de setembre.

Les concentracions i mobilitzacions de l’11 de Setembre no s’aturen. S’està treballant per assegurar la seguretat i l’higiene.

Les concentracions i mobilitzacions de l’11 de Setembre no s’aturen. S’està treballant per assegurar la seguretat i l’higiene.

Com cada any l’11 de setembre és la diada de Catalunya, i les entitats sobiranes ja s’han preparat. La ANC es carrega les piles amb una jornada intensa i mobilitzadora amb ni mès ni menys 107 ubicacions diferents arreu del territori. En les darreres edicions hem vist tallar la avinguda diagonal i la avinguda meridiana i s’ha fet una V humana, fins i tot una estelada. Ara però, les coses han canviat, la pandemia del coronavirus que va iniciar el 14 de març ha deixat moltes restriccions a la societat. En sòn el distanciament, i el grup maxim de persones a reunir-se, les quals encara perduren entre d’altres.

No obstant, tot i les restriccions, la lluita i la perseverancia tampoc s’aturen enguany, com ja era d’esperar.

En aquesta ocasiò s’ha pensat en fer de la manifestació de la l’Onze de Setembre dos tipus de marxes: una marxa virtual a través dels balcons, i una de física davant un centenar d’edificis de l’administració espanyola. En total, seràn fins al moment, en 82 municipis diferents del territori català i n’hi haura 107 punts estrategics.

A Barcelona, hi haurà la concentraciò central, que es farà a la seu de l’Agència Tributària espanyola, ubicada a la Plaça de Letamendi al Carrer Aragò (Metro i Renfe Passeig de Gràcia). Tanmateix, tambè es faran accions en altres punts de la la ciutat com la Universitat de Barcelona, a la Plaça Universitat; el Banc d’Espanya, a la Plaça Catalunya; la seu de la Seguretat Socia, a la Cruïlla del Carrer d’Aragó i el Passeig de Gràcia. L’Estació de Sants i de Sant Andreu Arenal tambè seran un dels escenaris ; la Tresoreria General de la Seguretat Social, Avinguda de Pau Claris; i l’Institut espanyol de Seguretat Social i l’oficina d’Estrangeria, al carrer de Sant Antoni Maria Claret i el Passeig de Sant Joan amb Travessera de Gràcia. També CDR ha convocat a Arc de Triomf a les 19:30 on diferents col·lectius com: El Barri Resiteix i Escamots de foc, i d’altres com Blanc Bloc tenen pensat fer diverses accions durant la jornada de La Diada. Podeu consultar al mapa tots els punts:

A la resta de municipis amb punts de concentració, els llocs escollits per fer les mobilitzacions són institucions. Jutjats; estacions de Renfe; oficines del servei públic d’ocupació, la seguretat social, l’agència tributària entre d’altres.

De totes maneres, en alguns casos, per qüestions sanitàries s’han escollit places o avingudes pròximes amb una major amplitud. Per a tots aquells que no puguin inscriure’s a l’acte o que per motius sanitaris, no vulguin o no puguin participar en les concentracions, l’Anc demana que se surti al balcò a les 17:14h per a la marxa virtual programada.

La ANC tambè ha format la Xarxa Independència, un protocol digital per poder mantenir la seguretat d’higiene amb instruccions durant la diada.

Xarxa Independència | ANC

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments