fa 4 anys

Les universitats faran classes online a partir de dijous

L’objectiu d’aquesta mesura és reduir la mobilitat dels estudiants i, així, disminuir els contagis

L’objectiu d’aquesta mesura és reduir la mobilitat dels estudiants i, així, disminuir els contagis

Les universitats suspendran les classes presencials a partir de dijous 15 d’octubre. Només podran assistir a les aules dels centres els alumnes que hagin de fer pràctiques o activitats de recerca. Una mesura que en principi durarà només 15 dies.

La decisió s’ha pres després que diumenge el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, anunciés la recomanació de que les classes fossin virtuals durant els pròxims 15 dies.

La UPF i la UAB ja han confirmat que dijous entrarà en vigor la mesura. En el cas de la UAB, la presencialitat al campus es veurà limitada a un 75% respecte a un curs normal passant de 22.000 a 5.000 persones al dia. Tanmateix, la universitat mira de mantenir la presencialitat dels alumnes de primer, que tot just fa una setmana que han començat les classes.

La majoria dels estudiants no estan d’acord amb la mesura i afirmen que l’activitat presencial està molt limitada aquest curs. Consideren que no s’està tenint en compte la despesa que suposa per a les famílies que puguin mantenir els estudis i remarquen que han pagat per cursar assignatures a les aules.

La nova mesura també afecta a la vaga del 21 d’octubre que havien convocat les universitats. Tanmateix, els estudiants asseguren que la volen mantenir.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments