fa 4 anys

EN DIRECTE | Les novetats del nou curs escolar

El Conseller d’Educació proclama les novetats del següent curs, que arrenca aquest dilluns 14. Aquestes mesures establertes neixen arran de la necessitat de fer front a la COVID-19. És a dir, els centres educatius han de seguir adaptant-se a la situació excepcional d’aquest 2020.

El Conseller d’Educació proclama les novetats del següent curs, que arrenca aquest dilluns 14. Aquestes mesures establertes neixen arran de la necessitat de fer front a la COVID-19. És a dir, els centres educatius han de seguir adaptant-se a la situació excepcional d’aquest 2020.

Bargalló anuncia les mesures establertes pels estudiants del curs 2020-2021 arran de l’excepcional cas de la pandèmia actual

El Conseller d’Educació proclama les novetats del nou curs escolar, que arrenca aquest dilluns 14. Aquestes mesures establertes neixen arran de la necessitat de fer front a la COVID-19. És a dir, els centres educatius han de seguir adaptant-se a la situació excepcional d’aquest 2020. Al marge d’això, però, s’intentarà seguir endavant.

Josep Bargalló assegurant que el curs començarà el 14 de setembre
Pla mitjà del conseller d’Educació, Josep Bargalló, adreçant-se als mitjans des d’un faristol al Complex Educatiu de Tarragona el 29 de juliol del 2020. https://www.publico.es/public/bargallo-assegura-curs-escolar-comencara-14-setembre-potser-amb-mascaretes.html

Josep Bargalló, la secretària general d’Educació, Núria Cuenca, i el secretari de Polítiques Educatives, Carles Martínez, expliquen les noves mesures a emprendre per part de les escoles i instituts. Això té lloc a una roda de premsa que reflecteix les novetats educatives vigents a partir del dilluns 14. El nombre d’alumnes que s’incorporen i la quantitat de professors contractats son alguns dels punts que tracta el Consell de forma habitual. Tot i això, aquest any ve marcat per una sèrie de novetats que pretenen fer front a la COVID-19 i a adaptar-s’hi. De fet, l’anunciament de les mesures a emprendre per part de les escoles i instituts son l’epicentre del discurs de Bargalló.

Aquest cap de setmana, a una entrevista amb el diari ARA, el Conseller d’Educació ha declarat que “fora de casa, l’escola serà el lloc més segur”. No obstant això, el dilluns 14 arrenca amb prioritats com combatre la pandèmia o intentar assolir una nova normalitat.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments