fa 3 anys

Les joventuts del PSOE a Catalunya assalten i embruten TV3 demanant “menys Rahola”

L’acte ha estat reivindicat al seu propi compte de Twitter

L’acte ha estat reivindicat al seu propi compte de Twitter

Sota el lema “menys Rahola i més metges“, les joventuts del PSOE a Catalunya han assaltat la seu de TV3, embrutant-la amb cartells i enganxines. No contents amb això, han reivindicat l’acte des del seu propi compte de Twitter.

Aquests joves parteixen d’una premisa equivocada, ja que darrerament a TV3 s’ha entrevistat a diversos metges i especialistes sanitaris, com per exemple els epidemiòlegs Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet, els quals han informat degudament sobre la situació de la pandèmia i les mesures a prendre.

Un altre punt a tenir en compte és que ara això s’haurà de recollir i netejar. Les despeses d’aquesta neteja aniran a càrrec dels contribuents, així com del pressupost de la pròpia TV3. El mateix pressupost que aquestes joventuts afirmen que s’està fent servir per a finalitats independentistes i en contra dels interessos generals de tots els partits.

Aquesta ha estat la pobra manera que se’ls ha acudit per donar-se a conèixer socialment com a moviment organitzat en un intent desesperat d’obtenir notorietat.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
3.1 7 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments