fa 2 setmanes

Les joventuts del PSOE a Catalunya assalten i embruten TV3 demanant “menys Rahola”

L’acte ha estat reivindicat al seu propi compte de Twitter

AMB CONNECTATS24H

L’acte ha estat reivindicat al seu propi compte de Twitter

Sota el lema “menys Rahola i més metges“, les joventuts del PSOE a Catalunya han assaltat la seu de TV3, embrutant-la amb cartells i enganxines. No contents amb això, han reivindicat l’acte des del seu propi compte de Twitter.

Aquests joves parteixen d’una premisa equivocada, ja que darrerament a TV3 s’ha entrevistat a diversos metges i especialistes sanitaris, com per exemple els epidemiòlegs Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet, els quals han informat degudament sobre la situació de la pandèmia i les mesures a prendre.

Un altre punt a tenir en compte és que ara això s’haurà de recollir i netejar. Les despeses d’aquesta neteja aniran a càrrec dels contribuents, així com del pressupost de la pròpia TV3. El mateix pressupost que aquestes joventuts afirmen que s’està fent servir per a finalitats independentistes i en contra dels interessos generals de tots els partits.

Aquesta ha estat la pobra manera que se’ls ha acudit per donar-se a conèixer socialment com a moviment organitzat en un intent desesperat d’obtenir notorietat.

PUBLICITAT


Tags:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
3.1 7 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments