fa 3 anys

L’empresa catalana Antaix obre un magatzem de 500m2 a Miami per duplicar les exportacions als Estats Units

La companyia ebrenca del sector del moble té previst comercialitzar els seus productes en botigues especialitzades dels Estats Units i arribar als 300.000 euros de facturació durant el 2021

La companyia ebrenca del sector del moble té previst comercialitzar els seus productes en botigues especialitzades dels Estats Units i arribar als 300.000 euros de facturació durant el 2021

L’empresa catalana Antaix (La Sénia, Montsià), dedicada al sector del moble, ha obert una filial a Miami (Florida, Estats Units) per reforçar la seva presència al mercat nord-americà i duplicar les exportacions durant l’any vinent. L’empresa catalana s’ha establert a la ciutat amb l’obertura d’un magatzem de 500m2 i té previst arribar a una facturació de 350.000 dòlars (uns 296.500 euros) als Estats Units durant el 2021.

Per expandir-se al mercat nord-americà, Antaix ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència per a la competitivitat de l’empresa, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement- a través de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a Miami.

Des d’aquesta nova filial, Antaix comercialitzarà els seus productes en botigues especialitzades en mobiliari modern i contemporani. Segons el director d’exportacions de l’empresa, Joan Gaya, “el mercat dels Estats Units és diferent a l’europeu i està acostumat a adquirir mobles i rebre’ls de manera immediata”. Segons Gaya, “la situació provocada per la pandèmia sanitària no ha frenat el ritme del negoci internacional d’Antaix; considerem que ara és un bon moment per potenciar-lo, ja que no hi ha restriccions al moviment de mercaderies i els nostres clients internacionals es troben actius”. Antaix va realitzar el primer enviament de mobiliari per a la llar als Estats Units a través de la nova filial durant el mes de juliol i actualment hi exporta un contenidor mensual, amb l’objectiu d’ampliar la seva presència al país properament amb un nou magatzem a la Costa Oest.

L’empresa catalana va començar a exportar al mercat nord-americà l’any 2005, però fins ara no s’hi havia establert físicament. “Ens interessa el mercat de Miami, no només com a porta d’entrada a la resta dels Estats Units i a Mèxic, sinó perquè hi tenim una relació històrica”, afirma Gaya. “Sempre hi havíem treballat mitjançant col·laboradors, però creiem que per poder créixer exponencialment en un mercat tan exigent, és necessari ser-hi presents”. L’empresa coordina el seu negoci als Estats Units des de la seva seu central, a La Sénia, mentre que a Miami disposa d’un equip de col·laboradors en l’àmbit logístic.

Fundada l’any 1979, Antaix distribueix els seus productes a mercats com Alemanya, el Regne Unit, Portugal, Xile, Perú i Panamà. L’empresa, que en els darrers anys ha incorporat un magatzem intel·ligent i noves línies de mecanitzat del seu negoci, té com a objectiu impulsar les vendes a l’exterior i reforçar especialment el mercat nord-americà.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments