fa 4 anys

L’Alerta i Connectats24h s’associen per fer-vos arribar tota la informació

Els equips dels dos portals d’informació es fusionen per millorar els seus continguts.

Els equips dels dos portals d’informació es fusionen per millorar els seus continguts.

Avui tenim diverses novetats que ens fa molta il·lusió explicar-vos, esperem que amb aquests canvis l’Alerta faci un salt qualitatiu cap endavant. Volem complir amb el camí que vam marcar a principis d’any professionalitzant-nos i ampliant l’equip per millorar en qualitat i quantitat de contingut.

Primer de tot us volem anunciar que arrenquem la nostra pròpia redacció. Fa uns dies vam rebre una allau de missatges de resposta a la nostra proposta d’entrar a col·laborar a l’Alerta i hem seleccionat fotoperiodistes i redactors que començaran aviat a escriure notícies.

I ara el que més desitjàvem anunciar-vos: ens associem amb el portal de notícies Connectats24h. Així trobareu notícies d’actualitat i d’última hora (a banda dels habituals mapes, seguiment de mobilitzacions,…) a aquest web i les opinions i enquestes al web de Connectats.

Com serà la fusió?

Els lectors no notareu cap diferència. Seguireu rebent les alertes i les notícies directament al mòbil a través dels nostres canals i xarxes socials. Quin canvi hi haurà? Els equips de l’Alerta Canal i de Connectats24h es fusionen distribuint el contingut de la següent manera:

  • Al lloc web de lalertacanal.cat s’hi publicaran totes les notícies, seguiment de les protestes, mapes i alertes.
  • Al lloc web de connectats24h.cat s’hi publicarà tot allò que s’escapi del que entenem com a notícia. Hi podreu trobar reportatges, entrevistes, reculls fotogràfics, enquestes, articles històrics i d’opinió.

Tot i que la fusió provocarà que l’equip de Connectats24h i el de l’Alerta Canal formin part d’un mateix projecte i que per tant es distribueixi els continguts a través d’aquestes dues extensions, tot serà molt senzill i no et perdràs res.

Des de les xarxes socials, tant les de Connectats24h com les d’Alerta Canal, es distribuiran tots els continguts amb els enllaços directes corresponents que dirigiran l’usuari cap a un dels dos llocs web, tenint en compte la distribució del contingut explicada prèviament.

Podeu seguir a Connectats24h a:

Web Connectats 👉🏻 connectats24h.cat

Twitter 👉🏻 twitter.com/Connectats24h

Instagram 👉🏻 instagram.com/connectats24h/

Telegram 👉🏻 t.me/joinchat/AAAAAE_paVToW-lk9RPASg

Nova temporada, tornen les seccions setmanals

Després d’un breu descans durant l’estiu tornarem a publicar les seccions setmanals amb diverses novetats respecte a la temporada passada. Creiem que us agradarà el que estem preparant.

I no volem acabar aquest article sense agrair-vos la confiança que ens feu dia rere dia i sobretot als subscriptors que ens donen suport econòmicament cada mes.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments