fa 3 anys

La Sala Apolo realitzarà un concert pilot amb més de 1.000 assistents i sense distàncies de seguretat

La Sala Apolo de Barcelona acollirà aquest mes d’octubre un concert prova, al que  assistiran, en principi, prop de 1.000 persones. Els assistents estaran drets i sense distàncies, és a dir, en les condicions pròpies d’un concert d’abans de la pandèmia, a excepció, únicament, que l’ús tant de la mascareta com del gel hidroalcohòlic seguirà […]

La Sala Apolo de Barcelona acollirà aquest mes d’octubre un concert prova, al que  assistiran, en principi, prop de 1.000 persones. Els assistents estaran drets i sense distàncies, és a dir, en les condicions pròpies d’un concert d’abans de la pandèmia, a excepció, únicament, que l’ús tant de la mascareta com del gel hidroalcohòlic seguirà […]

La Sala Apolo de Barcelona acollirà aquest mes d’octubre un concert prova, al que  assistiran, en principi, prop de 1.000 persones. Els assistents estaran drets i sense distàncies, és a dir, en les condicions pròpies d’un concert d’abans de la pandèmia, a excepció, únicament, que l’ús tant de la mascareta com del gel hidroalcohòlic seguirà sent obligatori. De tota manera, els espectadors s’hauran de sotmetre a tests ràpids el mateix dia del concert, per tal de prevenir possibles contagis.

Concert a la Sala Apolo abans de la pandèmia

Aquesta prova pilot, dissenyada per l’Hospital Germans Trias i Pujol, amb el suport de Primavera Sound i l’hospital de Can Ruti, pretén estudiar com és i si existeix transmissió comunitària en un espai tancat com és una sala d’espectacles, a banda d’analitzar l’efectivitat dels tests que s’hauran de realitzar els assistents. Lluís Torrents, president de l’Associació de Sales de Concert de Catalunya ha avançat a RAC1 quin és el pla previst pel concert: “Tothom es farà els testos per veure quin grau d’efectivitat té i quina és la interacció en una sala amb aquestes condicions: en un espai tancat amb la gent veient un concert, cantant i ballant”.

Els assistents al concert, per tal de verificar l’eficàcia dels tests i si realment és factible realitzar concerts amb aquestes mesures, seran objecte d’un seguiment els dies posteriors al concert per determinar si s’han produït contagis.

Amb aquesta prova, tal com ha declarat també a RAC1 el metge internista de l’hospital de Can Ruti Boris Revollo, qui lidera el projecte juntament amb els metges Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet, es pretén realitzar un primer pas per avançar de manera efectiva cap a la recuperació dels concerts i esdeveniments en directe amb condicions properes als temps anteriors a la pandèmia. La màxima prioritat pels dirigents d’aquest estudi és revifar un sector, el de l’oci nocturn, que ha estat colpejat amb duresa per la situació sanitària actual.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments