fa 4 anys

La moció de censura contra Bartomeu suma 12.700 signatures a dos dies del tancament del termini

La plataforma “Més que una moció” s’acosta a l’objectiu i només necessita aconseguir 3.820 firmes per tirar endavant el vot

La plataforma “Més que una moció” s’acosta a l’objectiu i només necessita aconseguir 3.820 firmes per tirar endavant el vot

Quan encara queden 48 hores perquè acabi el termini de recollida de signatures, la plataforma ha anunciat a través de les xarxes socials que la moció de censura compta amb el suport de 12.700 socis. La xifra de firmes necessàries perquè aquesta moció pugui prosperar és 16.520. D’aquesta manera, amb un 80% del suport aconseguit, els impulsors es mostren optimistes i demanen un darrer esforç a tots aquells socis que encara no han anat a signar.

Moció de censura contra Bartomeu
La plataforma ja ha aconseguit un 80% del suport necessari. Imatge: Twitter @mesqueunamocio

Tirar endavant aquesta mena d’iniciatives sempre és una tasca difícil perquè es necessita mobilitzar a moltíssima gent. Però la situació actual, en plena pandèmia i sense partits a l’estadi (el moment per excel·lència per recollir el màxim nombre de firmes), dóna més valor encara a la plataforma.

Tot just un dia després que Leo Messi enviés el famós burofax a la junta directiva, el precandidat a la presidència blaugrana, Jordi Farré, va presentar-se a les oficines del Camp Nou per iniciar la segona moció de censura del mandat de Bartomeu. La situació del club, en ple xoc posttraumàtic després del desastre de Lisboa, l’intent de sortida de Messi i amb el rastre de l’escàndol del “BarçaGate”, propiciava un caldo de cultiu idoni perquè aquesta iniciativa sumés els suports necessaris. Malgrat les presses de Farré, diferents precandidats i fins a vuit grups de l’entorn culer van sumar-se a la iniciativa i van crear la plataforma “Més que una moció”.

Queda per veure quin serà l’efecte de l’anunci d’aquest matí, tenint en compte que els darrers dies, històricament, són en els que més suports s’aconsegueixen. Víctor Font, un dels precandidats que s’han afegit a la plataforma, ha anunciat aquest migdia que han sumat més de 400 signatures en un matí; veurem si és indicatiu o no. D’aquí a dos dies sabrem si s’ha arribat a la xifra necessària.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments