fa 4 anys

El País Valencià farà obligatori l’ús de la mascareta

La Generalitat ordena l’ús obligatori de la mascareta i tanca l’oci nocturn a Gandia

La Generalitat ordena l’ús obligatori de la mascareta i tanca l’oci nocturn a Gandia


L’ús de mascareta serà obligatori en tot el territori valencià en espais oberts i en la via pública, excepte en platges, piscines i espais de natura, tal com ha confirmat aquest dissabte la consellera de Salut, Ana Barceló. A més, l’activitat d’oci nocturn a la localitat de Gandia queda suspesa.

Barceló ha explicat que hi ha actualment 20 brots de coronavirus actius a la Comunitat Valenciana i ha apuntat especialment a la població jove per les seves festes i reunions privades amb amics i locals d’oci nocturn, una situació que ha obligat a prendre “mesures contundents”, ha assenyalat.

La Generalitat estableix a partir d’aquest dissabte ús obligatori de les mascaretes, independentment que es guardi la distància interpersonal de seguretat de metre i mig, “en tot moment a la via pública”, en espais a l’aire lliure, espais tancats d’ús públic o oberts a el públic. “No és que hi hagi una alternativa, mascareta o distància, és que hi haurà d’haver distanciament i mascaretes”, ha puntualitzat.

També ha recalcat que el seu ús “es recomana també” en espais privats, oberts o tancats, “quan hi hagi confluència amb persones no convivents o no pugui garantir-se la distància interpersonal”.

L’obligatorietat, ha detallat, no afectarà platges, piscines o espais de natura, com tampoc s’exigirà a persones amb malalties o problemes respiratoris que puguin agreujar-se amb l’ús de màscares, així com en altres casos de dependència o discapacitat.


Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments