fa 4 anys

Joe Biden adverteix que reemplaçar tant ràpid Ginsburg els “submergiria més a l’abisme”

Biden: “Hem de desescalar, no escalar”.

Biden: “Hem de desescalar, no escalar”.

Diumenge, Joe Biden va intentar aturar l’empenta del president Trump per emplenar ràpidament la vacant que hi al Tribunal Suprem, fent una apel·lació inusualment personal als republicans del Senat per “refredar l’ambient” i deixar de banda mesures de represàlia dramàtiques.

En les declaracions que ha donat a Filadèlfia, Biden va llançar una apel·lació extraordinària als seus antics companys del Senat, i va demanar als republicans moderats que s’oposessin a Trump i McConnell: “Així que faig una crida a aqueslls pocs republicans del Senat que realment decidiran què passa: si us plau, seguiu la vostra consciència. No voteu per nombrar ningú designat en les circumstàncies que han creat el president Trump i el senador McConnell. No hi aneu”.

Biden a Philadelphia.
Biden a Philadelphia. Font: The Philadelphia Inquirer.

Tot i que Trump ha publicat una llista de possibles nomenats al càrrec, Biden va dir diumenge que no ho faria, assegurant que augmentarien les tensions. Va reiterar el seu compromís amb la designació d’una dona afroamericana i va dir que tant els senadors republicans com els demòcrates participarien en la seva selecció.

Tot i que Biden ha dit que ha estat treballant en una llista de possibles candidates, ha defensat la seva decisió de no donar-la a conèixer. “Posar el nom d’una jutgessa en una llista així podria influir en la presa de decisions d’aquesta persona com a jutge, i això seria erroni”, va dir.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments