fa 5 anys

Itàlia fa gala de la seva eficàcia (0-5)

En un partit d’anades i tornades, el més lògic és acabar amb un empat o un resultat ajustat, en aquest cas no ha estat així, les jamaicanes no han sabut aprofitar cap de les ocasions que ha tingut, les italianes per altra banda han aprofitat molt bé les ocasions creades. El partit començava amb un […]

El partit començava amb un penal a favor d’Itàlia al minut 11, Barbara Bonansea en una jugada individual queia dins de l’àrea, en primera instància l’àrbitra no va xiular penal, però el VAR va rectificar-lo.

Cristina Girelli era l’encarregada de llençar el penal, però la portera Sydney Shneider va aturar-lo, l’àrbitra va fer repetir el penal perquè la jove portera jamaicana s’havia avançat. A la segona Cristina Girelli no va perdonar.

Al minut 25 Cristina Girelli, posava el 2-0 al marcador, en una jugada d’estratègia centrava Giugliano i amb la cuixa la jugadora italiana rematava a gol, i feia inútil l’estirada de Sydney Shneider.

Cristina Girelli celebrant un dels seus tres gols. | Foto EFE

Jamaica no s’havia refet encara del segon gol, i al minut 28 va estar a punt d’encaixar-ne un altre, córner que no aconsegueixen desviar les jamaicanes i Daniela Sabatino remata al travesser.

Al minut 38 una gran jugada de Jamaica la rematava Khadija Shaw però el seu xut sortia desviat, sota l’atenta mirada de Laura Giuliani.

Així acabava la primera part del partit on Jamaica ho provava sense sort i Itàlia quan arribava ho feia amb molt de perill.

La segona part començava amb el tercer gol d’Itàlia i el tercer al compte particular de Cristina Girelli que davant la mala sortida de la portera jamaicana, rematava de cap un centre lateral.

Les jamaicanes a través de Deneisha Blackwood van tenir una gran oportunitat, centre de la mateixa jugadora que s’enverina i entre Laura Giuliani i el travesser eviten el gol.

Jamaica va estar força estona vorejant l’àrea italiana però sense eficàcia, en canvi Itàlia al minut 71 amb un gran gol d’Aurora Galli que amb un fort xut superava la portera Sydney Shneider.

Al minut 81 una gran jugada per part de les italianes l’aprofitava molt bé Aurora Galli per driblar la portera i marcar a porteria buida.

A les acaballes del partit la portera Laura Giuliani va haver de fer una gran intervenció a la rematada d’Havana Solauni.

Així doncs Itàlia es classifica pels octaus de final amb un futbol de màxima eficàcia, mentre Jamaica tot el contrari no ha sabut aprofitar cap de les ocasions.