fa 4 anys

Israel destrueix el centre d’assaig de coronavirus palestí a Hebron

La Autoritat Palestina va registrar el dimarts 65 morts relacionades amb el coronavirus en els territoris palestins.

La Autoritat Palestina va registrar el dimarts 65 morts relacionades amb el coronavirus en els territoris palestins.

Les autoritats israelianes han demolit un centre palestí de proves de coronavirus a la ciutat d’Hebron, al sud de la Cisjordània ocupada. Cisjordània està lluitant per contenir una segona onada d’infeccions per coronavirus, després d’haver demostrat evitar amb èxit la pandèmia amb un estricte bloqueig.

Hebron, la ciutat més gran i potència del territori de l’economia de l’Autoritat Palestina (AP), s’ha vist especialment afectada. La Autoritat Palestina va registrar el dimarts 65 morts relacionades amb el coronavirus en els territoris palestins.

El municipi d’Hebron ha creat un centre de crisi de coronavirus, però l’estigma social i les dificultats causades per l’ocupació israeliana han obstaculitzat la seva resposta.Israel, en general, dificulta el procés de lluita contra aquest virus. Des que l’AP va deixar de coordinar-se amb Israel, els israelians han estat utilitzant tots els mitjans diferents per pressionar l’Autoritat Palestina per restablir la coordinació.

Raed Maswadeh, un enginyer de 35 anys, família del qual és la propietària dels terrenys en els quals s’estava construint centre, va dir que fa tres mesos el municipi havia fet una crida als palestins per recaptar fons per construir la instal·lació.

“La meva família va decidir donar les nostres terres a l’entrada nord d’Hebron amb l’objectiu de construir una clínica de proves Covid-19”, va dir Maswadeh.

Va ser construït a la memòria del seu avi, que va morir recentment a causa d’un coronavirus, i Maswadeh va dir que el projecte va costar a la seva família al voltant de 250.000 dòlars.


Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments