fa 6 anys

Frank Cuesta respon a Dani Mateo i Twitter li esborra el compte

La polèmica pel sketch de Dani Mateo mocant-se el nas amb la bandera d’Espanya continua. L’últim episodi l’ha protagonitzat aquest cap de setmana Frank Cuesta, a qui li han tancat el compte de Twitter per escriure un missatge a l’humorista en el qual li retreia les seves últimes declaracions. Aquest dissabte, l’humorista i col·laborador d’El […]

La polèmica pel sketch de Dani Mateo mocant-se el nas amb la bandera d’Espanya continua. L’últim episodi l’ha protagonitzat aquest cap de setmana Frank Cuesta, a qui li han tancat el compte de Twitter per escriure un missatge a l’humorista en el qual li retreia les seves últimes declaracions. Aquest dissabte, l’humorista i col·laborador d’El […]

La polèmica pel sketch de Dani Mateo mocant-se el nas amb la bandera d’Espanya continua. L’últim episodi l’ha protagonitzat aquest cap de setmana Frank Cuesta, a qui li han tancat el compte de Twitter per escriure un missatge a l’humorista en el qual li retreia les seves últimes declaracions.Aquest dissabte, l’humorista i col·laborador d’El Intermedio (La Sexta) va concedir una entrevista a Catalunya Ràdio on va dir que no tenia clar que volgués viure en un país on no es pot fer comèdia. “Si un jutge em diu que no puc fer humor irreverent igual me’n vaig a Bèlgica com Valtonyc”, ha declarat.

Aquesta afirmació no va agradar gens a Cuesta i, com ja va fer un dia després de l’emissió del polèmic sketch, aquest diumenge va tornar a usar el seu compte de Twitter per dedicar-li unes paraules a Mateo.

Aquest és el missatge complet:


“España es una mierda, España es un mierda… ¡Me voy a ir de España! Y cuando te vayas… experimentarás y aprenderás… que en otros países sí que te trataran xenofóbicamente. Que estarás de invitado y te lo recordarán diariamente. Que no tendrás ni una cuarta parte de la libertad de expresión. Que tendrás que trabajar el triple que los locales, para sacar tu empresa adelante. Que la medicina pública es una mierda comparada con la de España. Que las diferentes ideologías políticas se odian, pero respetan los símbolos de los países. Que te joderá que los extranjeros hablen mal de tu país. Que si no tienes TODOS los papeles en regla, te sacan al minuto. Que siempre serás un extranjero… aunque vivas 20 años en ese país.

De todas formas, seguid diciendo que España es una mierda… que así demostráis que no os merecéis el increíble y maravilloso país en el que vivís y por supuesto… que no tenéis huevos para ir a buscaros la vida a otro país. Y si… yo vivo fuera de España… y en su momento, los políticos me dejaron tirado, la Casa Real me dejó tirado… pero es que, para mí, España son todos los españoles… no los que dicen que mandan. España es su cultura, sus gentes, su comida, sus paisajes, su música, su folclore… su historia (la buena y la mala). VIVA ESPAÑA”.
Poc després de compartir això en el seu perfil oficial, Cuesta va escriure un nou missatge en el qual informava que Twitter li havia esborrat perquè alguns usuaris ho havien reportat per difondre un “discurs d’odi”.

Més tard la xarxa social ha esborrat el compte de Frank Cuesta.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

Altres notícies que et poden interessar
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments