fa 5 anys

França aconsegueix una victòria treballada (2-1)

Les 22 jugadores que van sortir ahir sobre el terreny de joc, van donar un gran espectacle a l’aficionat, les bleus, dominaven el partit i portaven el temps del partit, les noruegues per la seva banda es mostraven sòlides en defensa com havien demostrat al primer partit i aprofitaven els contraatacs i les jugades d’estratègia. […]

Al minut 14 un córner per les noruegues el va rematar Ingrid Engen, però la francesa Amel Majri va desviar la pilota amb el cap quan la pilota estava a punt d’entrar.

En aquest moment les franceses van començar a dominar clarament el partit però sense crear perill a la porteria d’Ingrid Hjelmseth.

Ja al minut 41 Moe Wold després d’una jugada molt bona per part del combinat de noruega van provar amb un xut des de dins de l’àrea que la portera Sarah Bouhaddi, va aconseguir blocar.

Així acabava la primera part, on les franceses van dominar clarament però les ocasions més clares eren per les noruegues.

Le Sommer i Majri celebrant el gol de la victòria. | Foto EFE

La segona part va començar amb el gol de les franceses al minut 46 i és que Amel Majri, que va fer un partidàs, centrava la pilota perquè Valérie Gauvin amb la cama esquerra obrís el marcador.

Al minut 54 una jugada de les noruegues acabava amb un centre ras a l’àrea per part de la jugadora Isabell Herlovsen, que Wendie Renard l’intentar desviar es va marcar en pròpia porteria.

El segon període començava fort amb menys de deu minuts ja havíem vist dos gols, però França seguia dominant el partit i buscava el segon gol.

Valérie Gauvin desaprofitava una gran oportunitat al minut 57, la seva rematada la blocava sense problemes Ingrid Hjelmseth.

Als 60 minuts de joc la protagonista de la jugada anterior, després d’una molt bona jugada col·lectiva xutava, però es tronava a trobar amb la portera noruega.

I així seguia el partit amb les bleus atacant i les noruegues defensant, i així al minut 68 va arribar la jugada polèmica, en una de les internades de la lateral, Ingrid Engen va fer caure Marion Torrent, l’arbitra en un primer instant, no va xiular el penal, però el VAR va rectificar l’acció i aleshores es va xiular penal.

L’encarregada de llançar-lo Eugénie Le Sommer que marcava el 2-1 definitiu al minut 72.

França presenta gran candidatura per guanyar el mundial amb un molt bon joc sobretot a la segona part, les noruegues per altra banda hauran de treballar el següent partit per classificar-se.