fa 4 anys

Exposicions que es poden visitar al Palau Robert durant el mes de novembre

Des de temes com el feminisme fins a la història del Comissariat de la Propaganda durant la Guerra Civil, aquesta és l’oferta expositiva proposada.

Des de temes com el feminisme fins a la història del Comissariat de la Propaganda durant la Guerra Civil, aquesta és l’oferta expositiva proposada.

Les Sales 1 i 2 acullen l’exposició “Aixafem el feixisme. El Comissariat de Propaganda de la Generalitat de Catalunya,1936-1939” fins al 5 d’abril del 2021. Explica els mitjans i les estratègies persuasives que va fer servir aquesta institució per defensar les polítiques de progrés social i les llibertats democràtiques i nacionals durant la Guerra Civil.

A la sala 3 del segon pis es troba la mostra “Feminista havies de ser”, un recorregut per alguns dels molts motius que justifiquen la necessitat del feminisme com a moviment d’alliberament de les dones per a transformar la societat i assolir la igualtat de gènere. Gràcies al seu èxit ha estat prorrogada fins al 8 de desembre.

A la sala 4 i fins al 15 de novembre es pot visitar “La Transició, vista per Carlos Bosch”, fotografies d’un dels periodistes gràfics més important, representatiu i influent als mitjans de comunicació de Catalunya i d’Espanya des del 1976 i fins al 1987.
Finalment, al Jardí, es pot gaudir de les exposicions “Magistrals”, reivindicació de l’art creat per col·lectius en risc d’exclusió, fins al 29 de novembre, i “INCASÒL 40. 40 anys, 40 raons”, coincidint amb el 40è aniversari de l’Institut Català del Sòl, que es pot visitar fins al 20 de desembre.

Per accedir a les exposicions del Palau Robert cal disposar de reserva prèvia, que es pot demanar mitjançant aquest formulari.

Tags:
Comparteix la notícia a les xarxes socials:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments