fa 1 setmana

Es superen el 85% de firmes per la moció a falta de 24 hores

Últim dia per recollir les 16.520 firmes necessàries per forçar la sortida de l’actual Junta Directiva del Barça

AMB CONNECTATS24H

Últim dia per recollir les 16.520 firmes necessàries per forçar la sortida de l’actual Junta Directiva del Barça

Demà acaba el termini que van establir els impulsors de la moció de censura contra el president Bartomeu i la seva Junta Directiva. El recompte total de signatures a falta d’un dia per acabar la campanya és de 14.100 votants.

Els impulsors s’acosten al seu objectiu que permetria forçar un referèndum sobre la continuïtat del president del Barça. El total de firmes necessàries per tirar endavant la moció de censura són 16.521, de manera que ja només falten 2.421 firmes en les properes 24 hores per poder aconseguir l’objectiu de la “Plataforma Més que una Moció”.

Des del Twitter de la Plataforma Més que una Moció anuncien les 14.100 firmes amb el següent lema: “AVUI: TOT O RES! PODEM, VOLEM I HO FAREM.

Joan Laporta, l’expresident blaugrana ha llançat un missatge per contribuir a aconseguir les firmes necessàries confirmant que ell ja ha firmat per la moció i que l’actual junta no mereix seguir ni un minut més.

El dimarts 15 va ser un dia récord, segons els promotors d’aquesta iniciativa, “esgotant les papeletes en múltiples punts de recollida”.

En aquest sentit, Víctor Font, un dels precandidats a la presidència del Barça, va anunciar a la seva conta de Twitter que el punt de recollida de Sí al Futur havia recollit 920 firmes. Considerava que si en els altres punts es produia “aquest tsunami” es podria arribar “a aconseguir allò que semblava impossible”.

PUBLICITAT


Tags:

______________

L’Alerta necessita el vostre suport

L’equip de l’Alerta està formada per persones que fan aquesta tasca de forma voluntària. Degut a l’augment de visites ens hem vist obligats a apujar les capacitats del servidor, per tant tenir més despeses que no podem cobrir només amb la publicitat. Amb una petita aportació de forma completament segura pots ajudar-nos a continuar la nostra tasca.

Us podeu fer subscriptors de l’Alerta en aquesta pàgina.

Tens dubtes? Totes les respostes en aquest post!

Ets una empresa? Anuncia't a l'Alerta!

4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments